Namron Solenergi • 6607400

NAMRON Skiltpakke sol jfr. NEK400

Pakke med 3 påkrevde merkinger ihht NEK400. Ett skilt i aluminium for utendørs merking av bygg samt to klistremerker for henholdsvis sikringsskap og inverter. Merke for inverter skal påføres hvor AC og DC kan frakobles.

Teknisk beskrivelse

UV PRINT. HVIT ALUM. M/LAM. 100x150mm
Klistremerke «Advarsel» 150mm x 110mm
Klistremerke for sikringsskap 60mm x 80mm
Begge klistremerker i hvit petitt matt permanent lim

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”