Futurehome Charge Black + Smart Cha kit. • 4500889

Futurehome Charge Sort og Smart Charge pakke

Futurehome Charge, den mest komplette og økonomisk fordelaktige ladeløsningen på markedet

Futurehome Charge tilbyr markedets mest komplette ladeløsning, designet for å gi deg full kontroll over ditt strømforbruk. Med fokus på helheten i energiforbruket i hjemmet ditt, kombinerer den avansert teknologi med brukervennlighet for å optimalisere elbilladingen og redusere strømutgiftene dine.

Futurehome Charge

Hva er inkludert?
Støtter Wifi, Zigbee og Bluetooth

Smart Charging

Alle funksjoner for lader, pluss
Smarthub II, HAN-Sensor og Relé for styring av varmtvannsbereder inkludert
Smarthus funksjoner
Smart strømstyring
Klargjort for styring av husets oppvarming
Tilfredsstiller Enovas krav for 35% subsidie, men det er viktig å merke seg at denne subsidien kun gjelder ved montering av en godkjent montør.

Futurehome Charge er en strømsmart, trygg og fremtidsrettet elbillader som sammen med ditt smarthjem-økosystem gir deg full kontroll over ditt strømforbruk. Med banebrytende teknologi og en rekke sikkerhetsfunksjoner sørger den for trygg og effektiv lading, samtidig som den tilpasser seg strømpriser og effekttopper for å spare energi og penger.

Teknisk beskrivelse

Futurehome Charge er utviklet i samsvar med europeiske standarder og er testet og sertifisert av TÜV Rheinland. Den er utstyrt med avanserte sensorer og sikkerhetsfunksjoner for å sikre pålitelig og trygg lading under alle forhold.

Futurehome Charge støtter blandt annet industristandarden OCPP 1.6 slik at laderen kan knyttes direkte opp til andre tjenesteleverandører for lading av elbiler. Du kan derfor kombinere Futurehome Charge med andre elbilladere som for eksempel Easee, Zaptec eller Defa.

Funksjonalitet

Lader bilen raskt

Høy maksimal ladeeffekt sammen med last – og fasebalansering gjør lading raskt og effektivt.

Sparer penger

Futurehome Charge optimaliserer ladingen basert på strømpriser, effekttopper og momentanlast sammen med Futurehome systemet.

Alltid oppdatert

Fjernoppdateringer gjør at Futurehome Charge alltid kommer med de nyeste funksjonene tilgjengelig.
Med Futurehome Charge kan du enkelt starte og stoppe lading via Futurehome-appen, og systemet tilpasser seg automatisk lavere strømpriser for å optimalisere ladeøktene dine. Futurehome Smart Charging tilbyr intelligent strømstyring, slik at du kan redusere strømregningen ved å distribuere strømforbruket over flere timer og unngå de dyreste periodene av døgnet.

Bruksområde

Futurehome Charge er ideell for alle som ønsker en sikker, effektiv og økonomisk gunstig måte å lade elbilen sin på. Den passer perfekt inn i et smarthjem-økosystem og kan integreres med andre smarte produkter for å optimalisere energiforbruket i hele hjemmet.

Montering

Montering av Futurehome Charge er enkel og problemfri. Du trenger bare å koble den til bilen din, og den vil balansere forbruket automatisk for å sikre effektiv lading uten å overbelaste strømsystemet. Når elektriker har montert denne pakken kan du søke støtte fra Enova, noe som gjør det til en enda mer attraktiv investering for hjemmet ditt.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”

Mode 3

Mode 3 lading foregår ved tilkobling med spesialtilpasset kontakt for lading av elektriske biler. Denne kontakten har tre faseledere, jord og en pilotkontakt. Pilotkontakten fører en tone som styrer ladestrømmen, fra bilen til ladeboksen. Kontakten er bygget for å tåle høy belastning over lengre tid, og vil tåle den belastningen ladingen fører til.

Mode 3 lading består av en egen ladeboks som er montert fast på veggen. Kabelen fra boksen til bilen kan være avtakbar eller fastmontert. Hjemme benyttes vanligvis ”på vegg boks” med fast kabel som plugges i bilen. Der mode 3 ladepunktet kan benyttes for nyere biler skal det alltid installeres Mode 3 ladepunkt med type 2 kontakt. Det finnes nemlig minst tre forskjellige typer ladekontakter på bil ( type 1, type 2 og Tesla). Benytt fast ladekabel hjemme og på jobb - løs ladekabel på offentlig ladestasjon. Grunnen er fare for tyveri av løs kabel og håndtering av fast kabel samt forskjellige kontakter i bil.

Mode 3 ladeutstyr har et ladestøpsel som er designet for å tåle den høye belastningen en elbil representerer. Mode 3 lading kan gjøres med e`n-, to- og trefase. Mode 3 støpsler kan også håndtere DC.

I en Mode 3 ladeinstallasjon er det viktig å ha en egen kurs med 30mA jordfeilbryter, type B. Hvis ladeboksen inneholder jordfeilbryter kan jordfeilbryter for kursen sløyfes. Ladeenheten monteres fast på veggen, og det må tas hensyn til ytre påvirkning ved plassering. Hvis kabelen er en del av boksen burde oppheng for kabelen monteres, slik at den ikke blir kjørt over. Boksen må også plasseres slik at den matcher bilens ladekontakt, tenk også på at andre biler har kontakten på et annet sted. Ha lang nok kabel til å kunne lade alle typer biler men forbered mulig oppheng av kabel over bilen; ladekontakten på bilen kan være i front, venstre bak, høyre bak, venstre foran eller høyre foran. Det laveste punktet for en stikkontakt skal være mellom 0,5 og 1,5 meter over bakken.