Makita Borhammer • 8809961

Makita Borhammer STS+ 18V DHR202Z (kun maskin)

En lett og kompakt borhammer fra VIX med tre funksjoner: meisling, boring og hammerboring. Borhammeren kommer med et gummiert sidegrep og er ergonomisk utformet for god komfort og grep ved lange arbeidsøkter.

Teknisk beskrivelse

Li-ion batteri på 18V og en slagkraft på 2,0 J. Optimalt område for borediameter i betong er 6-10 mm. Maks borediameter i betong er 20 mm, og maks borediameter i tre er 26 mm. Maks borediameter i stål er 13 mm. Den veier 3,2 kg målene er 358 x 84 x 259 mm.

Funksjonalitet

Borhammeren har LED-lys og en rotasjonsmodul hvor meiselen kan roteres 360 grader med 40 forskjellige låseposisjoner, og er egnet til de fleste jobber med kapasitet på 20 mm i betong. Den har også en batteribeskyttelse som skåner både batteri og maskin mot overbelastning.

Bruksområde

Kan brukes overalt, både i betong, tre og stål.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”