Årets julegave er smarthus!

I Norge er det uten tvil en ting som går igjen og igjen på ønskelister landet rundt – nemlig smarthus-produkter. Interessen har blitt betydelig større i året som har vært, vi ønsker en enklere hverdag, og vi har blitt mer miljø- og økonomibeviste nå en noen gang. Her får du noen tips til hva som kan være årets gave under juletreet!
Årets julegave er smarthus!

5 sikre tips

Smarthus er en jungel av valg, men det er ikke alle produktene som er for avanserte eller krever en masse annet for at de fungerer. Under finner du en del tips til hva årets julegave kan være, inkludert fem sikre vinnere!

 • Mill WiFi som årets julegave

  Tips 1: Mill WiFi socket

  Når det kommer til energisparing er det lite som gir større effekt enn å få kontroll på panelovner. Denne veggpluggen gir deg muligheten til å enkelt regulere temperaturer, slå de av og på og stille inn natt/dag-senking. Du trenger altså ikke å bytte ut ovnene dine for å få smartere ovner hjemme. Mill heat appen er også enkel og intuitiv i bruk. En flott julepresang som sparer brukeren for penger gjennom hele vinteren. Kjøp Mill WiFi socket her.

 • Nyheten Goolge nest hub

  Tips 2: Nyheten Goolge nest hub

  En stemmestyrt assistent som ikke bare svarer deg, men viser deg det du spør om er kanskje tingen. Google Nest hub kan hente frem nettsider, vise deg kalenderen, spille av musikk og videoer fra youtube, styre Philips Hue produkter og mye, mye mer. Kjøp Goolge nest hub her.

 • LIFX Tile til barnerommet

  Tips 3: LIFX Tile

  Med LIFX Tile kan du velge layout og oppdage helt nye måter å sette sammen lys i et rom på. I pakken følger fem panel som kan settes sammen etter eget ønske. Panelene kan slås av og på og bytte farger ved berøring. Til barne- og ungdsomsrom er dette utvilsomt en kul greie. Kjøp LIFX tile her.

 • Hue filament lyser opp julen

  Tips 4: Hue filament

  Det er ikke mye som skal til for å få seg smartere og penere belysning! Med Philips Hue filamentpærer spiralformet glødetråd gir du standardlyspærene dine en klassisk stil hvor stilfullt design møter moderne funksjonalitet. Vintage-lyspæren har et mykt, hvitt lys med direkte styring via Bluetooth. Disse intelligente lyskildene kan dimmes fra skarpt dagslys til dempet nattlys, og fylle hjemmet med akkurat den mengden av varmt lys du trenger. Kjøp Hue filament her.

 • Hue til gamer'n

  Tips 5: Hue til gamer'n

  Gi lys til spillet ditt og opplev helt nye stemninger i rommet når du henter inn miljøet og effektene fra spillene med Philips Hue WCA Gamingpakke. For å komme i gang med Hue-underholdning trenger du den hue broen og Philips White and color ambience lights. Med denne pakken får du det du trenger for å ta spillene til neste nivå og få en bedre spillopplevelse. Kjøp Hue gamingpakken her.

Flere Smarthus gaveideer

 • Fibaro er en enkel måte å starte med smarthus

  Fibaro

  Usikker på hvor man skal starte for å få seg smarthus? Fibaro er en av de største leverandørene av smarthus-produkter som benytter seg av Z-wave teknologi. De lager et helt modulært trådløst system med flott design så du skal kunne sette opp ditt eget økosystem basert på dine premisser og ønsker. Fibaro leverer alt fra dimmere til røykvarslere og sentraler (gateways), og har et stort fokus på datasikkerhet og brukervennlighet. Det skal være enkelt med smarthus. Kanskje en startpakke er tingen?

 • Athom Homey er en flott gave til de som ønsker seg smarthus

  Homey

  Smarthus er en jungel av alternativer, merker, signaltyper og muligheter. Men Athom har gjort dette mye enklere for oss med Homey! Athom Homey er en smarthus-sentral som fungerer med både Z-wave, ZigBee, WiFi og Bluetooth signaler. Den snakker med over 50 000 produkter fra mer enn 50 merker. Dette gir deg muligheten til å velge de produktene som passer dine behov og lommebok best uten å måtte ha mange apper. Få hele ditt smarthus inn i en app! Les mer om Homey her.

 • Gi noen gleden av smartbelysning med Hue

  Philips Hue

  Hue er utvilsomt den mest kjente og populære serien innen smarthus-belysning. Systemet har alt fra flotte lamper til lyspærer som du enkelt kan styre fra telefonen. Du kan planlegge når lys skal skru seg av og på, samt hva slags type belysning du ønsker gjennom dagen. Philips Hue ønsker deg velkommen hjem og lar deg styre lysene på alt fra soverommet til hagen. Det handler om å gjøre livet enklere og mer stemningsfylt. Se alle startpakkene her.

 • Gi rommet farger med LIFX

  LIFX

  Hvis man kun ønsker seg kul belysning er LIFX tingen. Den perfekte gaven til ungdommen med andre ord. Her kan man enkelt kontrollere og automatisere lysene fra mobiltelefonen og skape en personlig atmosfære uten mye utstyr. Lyspærene kommuniserer via WiFi direkte til din router, så man trenger ikke en hub, kun en app på telefonen. Enklere blir det ikke. Les alt om LIFX her.

 • Goolge WiFi gir et stabilt Mesh nettverk i hele boligen

  Google

  I et moderne hjem, og spesielt i et hjem med smarthus, er god WiFi dekning essensielt! Google WiFi gir huset det som heter et Mesh nettverk. Det vil si at det er flere rutere i huset som kommuniserer med hverandre. Dette gir deg en stabil dekning uavhengig av rom eller etasje. Har man ikke et Mesh nettverk er dette en fantastisk julepresang. Google Home og Google Nest gir deg enkelt svar på spørsmål, lar deg styre smarthus-produkter, spille av musikk og mye mer. Se alle Google-produktene her.

 • HeatIt Z-Dim er en flott dimmer med Z-wave

  Heatit

  Til de som allerede er llitt interesserte i smarthus, er ikke Heatit et ukjent merke. De har ett av markedets beste smarthus-termostat, men nå har de også kommet med en egen LED-dimmer, Z-Dim! Den kan brukes akkurat som en normal dimmer, men den gir også muligheten for fjernstyring, tidsstyring, scenevalg m.m. Heatit Z-Dim passer i de mest brukte rammene på det Norske markedet og har et tidløst hvitt design.

 • Julebelysning med personlighet

  Smart julebelysning

  Selv julebelysningen kan bli smartere. Den kan automatiseres til kun å være på når det er mørkt, eller automatisk skru seg på når du nærmer deg hjemmet. Du får muligheten til å velge om du vil ha hvit lys, varmt lys eller farget lys. Du kan også kjøre en hel haug med effekter på belysning om du vil lage litt show. Det er kun fantasien som setter grensene her. Twinkly kommer i 12 eller 20 meters lengde.

 • Enkel kontroll på ytterdøren - for store og små

  Danalock

  Danalock er et trådløst smartlås-system som enkelt gir deg kontroll over hjemmet via telefonen. Du trenger aldri sette fra deg bager eller poser for å låse opp døren igjen, da Danalock vet når du er hjemme. Du kan også enkelt gi familie, venner, gjester eller vaskehjelpen tilgang – permanent eller midlertidig. Du har alltid full kontroll på hvem som kommer og går. Les mer om Danalock her.

 • God sikkerhet for de du er glad i

  Homely smart boligalarm

  For de som tar sikkerheten seriøst er Homely tingen. Dette er et smarthus-system som gir deg full sikkerhet på boligen, akkurat som med et tradisjonelt boligalarmsystem. Men med Homely får du full kontroll på alt via telefonen din. Systemet er også koblet opp til en alarmsentral, og fordi du eier utstyret selv blir månedsprisen en helt annen enn det som har vært normalt til nå!Les alt om Homely boligalarm her

Les mer om smarthus: