Namron panelovn 800W
5401341

Panelovn 800W

fra Namron
4,4 av 5 ()
Panelovn 800W
Spenning 230V Bruksområde Innendørs Effekt (W) 800
Bestiller du nå, sendes varen i dag
Kundefordeler
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk
Panelovn i moderne design, velegnet i de alle fleste miljøer. Elektronisk termostat med LED display øverst på ovnen for enkel betjening. Ovnen har innebygget dag og nattsenkings funksjon. Leveres med veggfeste. Kun til innendørs bruk. Leveres med 1,6 meter ledning og støpsel.

Teknisk beskrivelse

Effekt: 800W. IP24. BxH: 600x370 mm. Farge: hvit.

Funksjonalitet

LED-display, elektronisk termostat, timer, dag og nattsenking.

Bruksområde

For generell oppvarming i oppholdsrom der det ønskes en behagelig temperatur.

Montering

Monteres på vegg med medfølgende veggfeste som skrus fast i vegg.

Relevante emneord

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”