Varmecomfort Varmekabel Flxheat • 1006110

PRO-HEATING MATTE 100Wm² 1030W

Varmekabel i matte Pro-Range 100W/kvm Gulvvarmeløsningen øker ikke din gulvhøyde mer en 3,3mm. Det er både et enkelt og et økonomisk alternativ når du renoverer eller har et gulv som krever spesiell lav byggehøyde. Gulvvarmen anvendes for det meste i baderom, kjøkken eller gang/vindfang eller et alternativ løsning for totaloppvarming av hele huset. Spenning 230V. Maksimum temperatur på kabelens overflate er 90°C. Tåler Spenningstest opp til 4000V. Kan også legges på brennbart underlag ved bruk av termostat med maks/min begrensningsføler, eller gulvtermostat. Betegnelse:PRO-heating matte Watt ved 230V:1030W Størrelse i cm:50x2060cm Romareal i Kvm:10,3

Relevante emneord

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”