Swiid Z-Wave komponenter
4512333

Swiid Ledningsbryter Z-Wave Sort

fra Swiid

-25%RABATT

Swiid Ledningsbryter Z-Wave  Sort
Bruksområde Innendørs Gruppe Smarthus Kommunikasjon Z-Wave Fjernstyres med App
Bestiller du nå, sendes varen senest tirsdag
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk

kr. 599,-

Kuppvare! kr. 799,-

4512333
479,20 eks. mva. Ordinærpris 799,-Pris per 1 Stykk
-+
Tilbudet varer så langt lageret rekker

Fungerer med

Fibaro Home Center 2/Lite Homey Vera
Swiid Cord Switch er den første Z-Wave ledningsbryter som kan brukes manuelt som en vanlig ledningsbryter og samtidig aktiveres via ditt Z-Wave nettverk. Den er like kompakt og ser ut som en vanlig ledningsbryter. Erstatter din eksisterende ledningsbryter. Kompatibel med enhver Z-Wave sentral. Belastning: 600W. 230V.

Funksjonalitet

Komponentene benytter Z-Wave og er derfor kompatibelt med FIBARO og NEXA Z-Wave

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”