Vi hjelper deg med dine solcelleprosjekter
Viste du at hvert solcelleprosjekt er unikt i forhold til dimensjonering og mengdeberegning? Variablene er mange og hvert prosjekt krever individuelle beregninger i forhold til snø- og vindlaster. Til og med omgivelser må tas med i betraktning for å prosjektere et solcelleanlegg som skal fungere problemfritt i 30 år.

Registrer nytt prosjekt

Alle tak er forskjellige, og det er mange dimensjonerende faktorer for et solcelleanlegg. Det er derfor viktig å få på plass informasjon, for å så nøyaktig som mulig prosjektere et trygt anlegg som kan stå i mange år og produsere solstrøm. Dersom det for eksempel er særskilte vind og værforhold, skyggeforhold eller noen ønsker rundt kabelføring og plassering av utstyr kan det være greit å få dette med i feltet for tilleggsinformasjon.

Meld prosjekteringsforespørsel herVi hjelper installatørbedrifter med solenergi fra A til Å.
- Vår kompetanse strekker seg fra store næringsbygg til små off-grid hytteprosjekt. Vi leverer blant annet solenergi til basestasjoner som ikke har tilgang på annen strøm.
- Våre ansatte har mange års erfaring innen solbransjen, både fra et installatørperspektiv og leverandørperspektiv.
- Vi hjelper deg gjerne med å sette anlegget i drift og når anlegget er på plass, er vi selvfølgelig der om det er behov for support. • Dette kan vi bidra med for installatøren:
  - Dimensjonering og mengdeberegning av solcelleanlegg på 5 virkedager.
  - Levering og heising av komplette solcelleanlegg fra eget lager på Vestby.

 • For større prosjekter på næring-, landbruk- og offentlige formålsbygg tilbyr vi i tillegg følgende:
  - Energisimulering
  - Rådgivning og økonomiske vurderinger
  - Byggeteknisk og elektroteknisk dokumentasjonVi strekker oss lenger for våre trofaste kunder, vi er din sourcing- og servicepartner innen solenergi og energiløsninger. Vi har et bredt utvalg av utstyr til solenergisystemer. Alt fra solcellepanel, invertere og festemateriell til diverse tilbehør som naturlig hører med. Vi tilbyr også prosjekteringskurs og montørkurs. Kontakt din lokale proff-selger eller vår solavdeling på epost [email protected]Våre Brand:
SolcellepanelInvertereFestemateriellSe alle Solcelleprodukter her