Namron Varmefolie

Namron Varmefolie har 15 års garanti

Namron varmefolie er laget i samarbeid med Varmecomfort og er en fantastisk løsning for parkett, laminat eller tregulv. Den har meget lav byggehøyde, gir en rask varme som er lett å regulere og leveres med 15 års produktgaranti!

  • Namron Varmefolie - 15 års garanti

    Vår varmefolie krever ingen støpemasse og kan legges direkte i bjelkelag, eller på reflektor isolasjonsplater. Platene er trinnlydsdempende og sørger for at varmen ledes opp i gulvet. Til sammen bygger folien og platen kun 3,4 eller 6,4mm. Egner seg like perfekt til rehabilitering som til nye boliger.

    Varmefolie er godt for inneklima da det ikke sender unødvendig med støvpartikler rundt i rommet. Gulvvarme motvirker også mugg- og soppdannelse steder som tradisjonelt er utsatt for akkurat dette. Namron varmefolie leveres med 15 års garanti.

  • Energisparing

    Varmefolie er en av de mest energieffektive måtene og varme opp boliger på. Når varme ledes opp fra gulv får man en større varmefølelse en man får fra vegghengt varme. Dette gjør at man gjerne kan ha termostaten stilt inn på lavere temperatur, noe som sparer energi.

    Varmefolie gir veldig rask varmeeffekt sammenlignet med annen type gulvvarme. Det tar kun 20-30 minutter og få ønsket innetemperatur. Det gjør varmefolie til et ypperlig valg for de som ønsker å spare strøm med natt- og dagsenking.


Namron varmefolie


Namron termostat


Les mer om varme