Ofte stilte spørsmål og svar

Vanlige spørsmål og vilkår

 • Hvordan melder jeg meg av nyhetsbrev?

  Du finner en link nederst i nyhetsbrevet du kan trykke på. Da kommer du til en side der du kan velge å melde deg av fra framtidige utsendelser. Etter det skal det ikke komme flere nyhetsbrev.

 • Har dere prisgaranti?

  Vi har prisgaranti til alle forbrukere, til privat forbruk, slik at du alltid er sikret de laveste prisene. Finner du samme produkt til en lavere pris i en annen butikk, gir vi deg enkelt og greit tilsvarende pris!

  Alt du trenger å gjøre er å sende oss eller ta med dokumentasjon på at det aktuelle produktet selges til en lavere pris i en annen butikk, så vil vi refundere prisforskjellen.

  Prisgarantien gjelder ikke bestillingsvarer og kan først gjøres gjeldende og kreves etter gjennomført kjøp hos Elektroimportøren, og full betaling er mottatt Elektroimportøren for aktuelle produkt. Vi setter selvfølgelig stor pris på informasjon om prisdifferanser hos våre konkurrenter. Etter utbetaling av prisgaranti vil eventuelle utbetalte prisgarantier fratrekkes kreditering og/eller utbetaling ved bruk av retur og/eller angrefrist.

  De to produktene må være identiske (Samme produsent og modell). Produktet må være merket og/eller annonsert, og være tilgjengelig på lager i den aktuelle butikken, samt være mulig å handle produktet til denne prisen på samme tidspunkt som handelen finner sted.

  Med butikk menes fysiske butikker eller netthandel. For netthandel gjelder sammenligning med andre konkurrerende netthandler og fysiske butikker mot andre fysisk konkurrerende butikker innen for samme landsdel.

Ordre, pris og betaling

 • Hva er Internettpris?

  Enkelte produkter er markert med ”Internettpris”. Disse produktene er spesialpriset for salg gjennom netthandel og vil avvike fra salgspris i våre butikker. Ordinærpris er i disse tilfeller merket under utsalgsprisen, og vil være gjeldene pris i våre butikker. Internettpris vil gjelde all handel i netthandel, også ved ”hent-i-butikk”.

Levering, opphenting og retur