Wago koblingsklemme • 1221962

Wago koblingsklemme 221-612 2-leder Transparent

En 2-leder Wago koblingsklemme med tverrsnitt på 0,5-6 mm2. Den er åpningsbar for alle typer ledere, transparent og selvslukkende/halogenfri. Klemmen har en servicetemperatur på 105 grader.

Teknisk beskrivelse

Tverrsnitt: 0,5-6 mm2

Bruksområde

Koblingsklemme

Kataloger og brosjyrer for nedlasting

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”