{{{text}}}

Philips Hue Smart mediestyring • 60257

Philips Hue Play HDMI Sync Box

Philips Hue Play HDMI Sync Box
Bestiller du nå, sendes varen i morgen
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk
-+
  • Synkroniser belysningen din med hjemmekinoanlegget
  • Koble til opptil 4 HDMI-enheter
  • Tilpass opplevelsen med appen
  • Krever Hue Bridge og Hue-fargelys
  • Les mer...
Bruk Philips Hue Play HDMI Sync Box for å synkronisere smartbelysningen din til det som vises på TV-skjermen. Bruk de fire HDMI-portene for å koble medieenhetene dine til Hue-systemet og få en ekstra rask, sømløs og fargerik smartbelysning som matcher og speiler innholdet ditt.

Teknisk beskrivelse

Philips Hue Play HDMI sync box er kompatibel med 4K, Dolby Vision og HDR10+ og som gjør at du får den høyeste mulige bildekvaliteten – og alt dette mens dine Philips Hue smartlys synkroniseres slik at lyset passer til det som skjer på skjermen.

Funksjonalitet

Philips Hue Play HDMI Sync Box gir deg altoppslukende medieopplevelser. Alt du behøver å, er å koble til en medieenhet med HDMI, slik som strømmeneheter, spillkonsoller, TV-mottakere og lignende, ⁠og se på en strømmetjenester som Netflix eller Amazon Prime. Lysene skifter stryke og farge i takt med innholdet på TV-skjermen.

Synkroniseringsboksen har fire HDMI-innganger, hvor du kan koble til spillkonsoller, strømmeenheter eller andre medieenheter, og synkronisere innholdet på TV-skjermen med Phillips Hue-belysningen. Synkroniseringsboksen er ikke kompatibel med apper for smart-TV, fordi innholdet først må gå gjennom boksen via en HDMI-enhet.

Bruksområde

Sync Box kan brukes med alle Philips Hue White and color ambiance-lyspærer og -lysarmaturer. Gi liv til mediene med surround-belysning. Legg til 10 Philips Hue color og se hvordan belysningen reagerer på det som skjer på skjermen din.

Opplev belysning synkronisert med TV-skjermen helt uten forsinkelse. Dette skaper en oppslukende opplevelse enten du ser på film, hører på musikk eller spiller spill. Opplev favorittinnholdet ditt som aldri før med synkroniseringsboksen.

Du kan enkelt koble til Hue Bridge og bruke Sync Box med hvilken som helst TV og HDMI-enhet. Du kan styre underholdningsopplevelsen og Sync Box hvordan du vil: med appen, med kontrollknappen på produktet, en infrarød fjernkontroll eller med stemmestyring via Amazon Alexa, Siri eller Google Assistant. Bruk appen til å endre lysinnstillingene (f.eks. lysstyrke og hastighet på effektene) og definere standardinnstillinger for oppstart.

Montering

Hue Bridge kreves kobler Hue White and color ambiance smartbelysningen din til appen og synkroniseringsboksen, slik at du kan tilpasse og lagre lysinnstillingene dine ved synkronisering.

Forbehold

Hue Bridge kreves. Synkroniseringsboksen er kun kompatibel med den firkantede Hue Bridge V2.

Kataloger og brosjyrer for nedlasting

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”