Vision Z-Wave komponenter • 4512325

Vision Sirene Z-Wave batteri

Vision Sirene Z-Wave batteri
Bruksområde Innendørs
Gruppe Smarthus
Fjernstyres med App
Kommunikasjon Z-Wave Plus/500 Series/Gen5
Kundefordeler
 • Prisgaranti
 • Lik pris nett og butikk
 • Fungerer med

  Virker med Fibaro Home Center 2/Lite Virker med Athom Homey Virker med Vera

  Del av Smarthusløsning

  • Dokumentasjon

  • FDV
Vision sirenen varsler med en lyd på 105dB og strobelys. Sirenen kan aktiveres med hvilken som helst Z-Wave kompatibel røyk, bevegelse eller dørsensor eller direkte fra en Z-Wave gateway. Sirenen har sabotasjealarm. Protokoll: Z-Wave.

Funksjonalitet

Komponentene benytter Z-Wave og er derfor kompatibelt med FIBARO og NEXA Z-Wave

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”