EZVIZ Smart tilbehør sikkerhet • 94600

Ezviz SD7 Smart Screen

-+
  • 7» IPS Touch skjerm
  • 4600 mAh oppladbart batteri
  • 2.4 GHz Wi-Fi
  • Smart integrasjon mot 30 kamera
  • Toveis kommunikasjon
  • Live View
  • Les mer...
    • Dokumentasjon

      • Produktblad
      • Brukerveiledning
      • Målskisse

Smart styring av hjemmesikkerhetssystemet ditt

SD7 tilbyr enkel, grei styring for de som eier et omfattende EZVIZ hjemmesikkerhetssystem. Denne stilige, responsive berøringsskjermen organiserer ulike sikkerhetsenheter inn i et dashbord, slik at du kan få tilgang til enhetsstatus og video bilder på én stor skjerm, og enkelt tilpasse innstillinger. Den kompakte designen passer inn i ethvert moderne hjem, og dens trådløse, allsidige oppsett gjør installasjonen enkel.

Funksjonalitet

Integrerer for øyeblikket med: EZVIZ video ringeklokker, videodørklokker, smarte låser og smarte hjemmekameraer

Med en 7-tommers IPS berøringsskjerm er dette enheten for smart integrasjon med EZVIZ enheter. Utstyrt med et kraftig 4,600 mAh oppladbart lithiumbatteri med Type-C lading, gir den direkte visning og avspilling uten avbrudd. Med fjernkontroll via EZVIZ appen kan du styre enheten hvor som helst. Toveis kommunikasjon muliggjør interaksjon, og med 2.4 GHz Wi-Fi er tilkoblingen stabil. Enkel installasjon gjør det enkelt å komme i gang og dra nytte av alle funksjonene denne enheten har å tilby.

En nyttig tillegg til EZVIZ video ringeklokker

Hvis du bor i et stort hus, kan SD7 hjelpe til med å utvide kommunikasjonen til ditt eksisterende system med EZVIZ video ringeklokker. Ved å bruke SD7 på ulike aktivitetsområder som soverom og kjøkken, trenger du ikke lenger å skynde deg til en fjernskjerm for å svare på en ringetone utløst av utendørs HP7. Med enkle trykk på SD7 kan du se hvem som er ved døren og slippe folk inn umiddelbart.

Sikkerhetsskjerm fleksibelt trådløs

Som en av de få trådløse sikkerhetsskjermer på markedet, søker SD7 å maksimere bekvemmeligheten for brukere som bor i et stort hus med et komplekst system å administrere. Den er bærbar etter design, kraftig i tilkobling og effektiv i kontroller.

Enkel å installere, enkel å lade opp

Det batteridrevne SD7 frigjør deg fra bryderiet med omstendelig kabling og komplisert installasjon.

• 4,600 mAh oppladbart batteri
• Støtter Type-C lading

Kontrollsenteret for ditt sikkerhetssystem

For folk som trenger et kontrollsenter for å fullstendig visualisere bruken av deres EZVIZ hjemmesikkerhetsprodukter - det er det SD7 er laget for. Den holder alle enheter godt organisert på ett sted med fleksible innstillinger, og hjelper deg med å se hva som skjer gjennom ulike kameraer med én rask titt.

En alt-i-ett skjerm for sømløs interaksjon

Det er enklere enn noen gang å få tilgang til, kontrollere og administrere dine EZVIZ sikkerhetsenheter. SD7 er designet for å gi jevn brukeropplevelse og sikre enkel bruk for alle familiemedlemmer, slik at alle kan nyte bekvemmeligheten mens de tilpasser et smart hjemmesystem.

Med direkte visning og avspilling samt toveis kommunikasjon, gir denne enheten en dynamisk opplevelse. Tilpassbare innstillinger sørger for at du kan tilpasse den etter dine behov og preferanser. Med ekstra fjernkontroll via EZVIZ appen har du full kontroll over enheten uansett hvor du er.

Bruksområde

Fleksible plasseringer for din bekvemmelighet

Plasser SD7 på et sentralt sted i huset ditt slik at alle kan gå bort til den for sikkerhetssjekker.
Veggmontert - Med skrivebordsstativ.
Bærbar

Gi hjemmet ditt et løft med smart stil

SD7 har et raffinert, minimalistisk utseende mens den bruker enkel, ensartet, blank svart på forskjellige deler av enheten. I motsetning til tradisjonelle klumpete hjemmeskjermer, smelter den sømløst inn i hjemmets interiørdesign for å møte behovene for en moderne estetikk.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”