OBO BETTERMANN Installasjonskanal Tilbehør • 1217171

Kanal GK data senterramme skrå DTS-2RM RW1 OBO

Kanal GK data senterramme skrå DTS-2RM RW1 OBO.

Teknisk beskrivelse

Senterplate mod.45 for RM datamodul-skrå type. For montering av dobbel R&M tele/data RJ45. Med blendelokk for konnektorer. Kan benyttes for horisontal og vertikal montering i standard mod.45 system. Kan benyttes til følgende data konektorer: OBO: type ASM-C5, ASM-C5 G, ASM-C6 og ASM-C6 G; R&M: cat5 og cat6 modul uten suport brakett.

Kataloger og brosjyrer for nedlasting

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”