Heatit Smart termostat • 5430541

Heatit WiFi6 Thermostat White RAL9010

    • Dokumentasjon

      • FDV
      • Brukerveiledning
      • Målskisse
Heatit Heatit WiFi6 er en avansert Wi-Fi/BLE-termostat designet for elektrisk oppvarming. Med sin intuitive "MyHeatit"-app kan du enkelt styre temperaturen i hjemmet ditt fra hvor som helst. Denne smarte termostaten tilbyr ikke bare enkel kontroll, men også en rekke innovative funksjoner som gir deg full kontroll over ditt oppvarmingssystem.

Teknisk beskrivelse

Heatit WiFi6 er utviklet for å passe perfekt inn i standard europeiske koblingsbokser og er kompatibel med de fleste System 55-rammer. Den har en solid metallramme som sikrer stabil montering og øker produktets holdbarhet. Den er utstyrt med en intern romsensor og støtter tilkobling av opptil to eksterne romsensorer via kabel. Med aktiv strømmåling gir den sanntidsinformasjon om strømforbruket, og den har implementert ZeroX-teknologi for lengre levetid.

Funksjonalitet

Heatit WiFi6 leverer en rekke avanserte funksjoner som gjør den til et kraftig verktøy for temperaturkontroll. Med tre moduser - Varme, Kjøling og Eco, kan du tilpasse oppvarmingen etter dine behov. Den støtter også hysteresis- og PWM-regulering, åpent vindu deteksjon, justerbar skjermlysstyrke, enpolet bryter, barnelås og mye mer. Med kommende støtte for Google Home, Amazon Alexa og åpent API, gir den deg også muligheten til å integrere den i ditt smarthjem-økosystem.

Bruksområde

Heatit WiFi6 passer perfekt for alle som ønsker å ha full kontroll over oppvarmingen i hjemmet sitt. Enten det er for boliger, kontorer eller fritidsboliger, tilbyr denne termostaten enkelhet og fleksibilitet i temperaturstyringen. Med muligheten til å opprette ukesplaner i appen og forskjellige profiler som Hjem, Borte, Natt og Ferie, kan du tilpasse oppvarmingen etter din daglige rutine og redusere energiforbruket.

Montering

Montering av Heatit WiFi6 er enkel og brukervennlig. Termostaten passer sømløst inn i standard europeiske koblingsbokser og kan enkelt festes med den solide metallrammen. Installasjonen kan enkelt konfigureres og settes opp via Bluetooth, og etter at systemet er konfigurert, kan det enkelt overføres til kunden. Deretter kan kunden legge til systemet i sitt Wi-Fi-nettverk og nyte den smarte temperaturkontrollen.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”