Futurehome -enklere, sikrere, smartere hjem

Med Futurehome er det lett å komme i gang, men enda enklere og utvide. Futurehome hjelper deg med å beskytte hjemmet og gjør hverdagslivet litt enklere. Du velger selv om du vil styre ting som lys via app, eller at det skal automatiseres utifra klokkeslett eller hendelser.


Futurehome, en litt enklere hverdag

Futurehome gjør hverdagen enklere ved å lage en mer tilkoblet, tryggere og smartere måte å leve på. Det eneste du trenger for å komme i gang er en Smarthub og internettilgang.

Futurehome tror på åpenhet og at fremtiden tilhører systemer som kan kobles til tredjeparts produkter og applikasjoner. De utviklet systemet basert på både Z-wave og Zigbee, de to mest populære åpne standardene i smarthuslandskapet. Fremtiden er åpen og inkluderende. Systemet deres er designet for å kobles til tredjeparts produkter, applikasjoner og integrasjoner.


Futurehome Smarthub

Futurehome smarthub

Smarthuben er hjertet og hjernen i smarthuset ditt. Bygget med markedsledende trådløse kommunikasjonsprotokoller som lar deg koble til hundrevis av smarte enheter, fra en lang rekke leverandører som Namron, ELKO, Fibaro, IKEA, Philips Hue mm.

Stabil og kraftig: Smarthuben kjører kanskje markedets mest avanserte og funksjonsrike programvare: Dashboard, tidsstyring, moduser, automatisering og logikkmotor, smarte varslinger og astrour.

Bygget på industrilednede IoT-infrastruktur med optimal bruk av lokal- og skyprossesering, alt presentert i et meget gjennomført app-grennesnitt som gir deg tilgang til hjemmet ditt fra hvor enn du er i verden. Futurehome App er nødvendig for oppsett og bruk, og kan lastes ned gratis i App Store eller Google Play Store. Kjøp smarthuben her.Futurehome utvalget:
 • Brannvarsler

  Den smarte brannvarsleren har optisk og termisk sensor. Det betyr at brannvarsleren “ser” røyk og brannutvikling, den “føler” at temperaturen stiger og varsler om det. I tillegg har den en egen sensor for karbonmonoksid, en svært giftig gass du ikke kan se eller lukte, gassen oppstår som oftest ved ulmebrann.

  Brannvarsleren kan oppdage ulmebranner inntil 2 timer før tradisjonelle røykvarslere. Den er også utstyrt med en talefunksjon, som vekker barn nesten like effektivt som mors stemme, i tillegg til en sirene og at du får varsel på telefonen. Kjøp brannvarsleren her.

 • Modusbryter

  Trådløs og batteridrevet modusbryter som enkelt lar deg veksle mellom de fire modusene Hjemme, Borte, Natt og Ferie. Modusbryteren er Z-Wave basert og passer til alle Futurhehome Smarthuber.

  Bryteren installeres enkelt rett på veggen med medfølgende dobbeltsidig tape, eller monteres i eksisterende veggbokser (RS16 rammer). Kjøp modusbryteren her.

 • HAN-sensor

  HAN-Sensoren kobles til husets strømmåler (AMS) og lar deg i sanntid se energiforbruksdata via Futurehome Appen på din telefon. HAN-Sensoren er laget for å virke med alle nye AMS strømmålere med HAN port i Norge.

  Merkene som støttes er Aidon, Kamstrup og Kaifa/Nuri. Husk! Kontakt nettselskapet ditt for å åpne HAN-porten din før du prøver å installere HAN-sensoren. Kjøp HAN-sensoren her.Relaterte artikler: