Danalock smartlås

Danalock er et danskutviklet smartlås-system som gir deg en trygg og nøkkelfri hverdag. Låsen bruker din eksisterende manuelle lås, noe som gjør installasjonen veldig enkel og grei sammenlignet med andre smartlåser. Det enkle danske designet gir deg en lås i aluminium som er ripefri med et moderne utseende.
  Danalock V3 - en nøkkelfri hverdag
 • Danalock V3 Zigbee, Z-wave og Bluetooth

  Danalock V3 er en trådløs smartlås som gir deg enkel tilgang til ditt hjem, helt nøkkelfritt. Du kan ha så mange digitale nøkler du ønsker og hver nøkkel kan settes til å være en permanent- eller midlertidig nøkkel. Du vil uansett kunne se hvem som har brukt låsen og når.

  Har du kommet hjem til låst dør med hendene fulle før? Det er ikke noe du trenger å tenke på med Danalock. Du kan velge at døren skal låse seg opp når du er i nærheten, så lenge du har telefonen din på deg. Du kan også aktivere automatisk låsing. Det vil si at hver gang døren lukkes låses døren etter kort tid. Låsen har også noe kalt «Twist assist». Hvis du aktiverer denne funksjonen hjelper motoren i låsen deg med å låse opp og igjen bare du vrir låsen noen grader.

  Det finnes tre varianter av Danalock; Bluetooth, ZigBee og Bluetooth eller Z-wave og Bluetooth. Produktene er identiske, men kommunikasjonsform varierer. For de som allerede har smarthjem med en gateway, velger man utifra protokoll; ZigBee eller Z-wave (sistnevnte er den mest brukte i dag). Fordelen ved bruk via en gateway er at du kan kommunisere med og få varsler fra Danalock uansett hvor i verden du befinner deg.

  Kjøp Danalock V3 Z-wave her - Kjøp Danalock V3 ZigBee her

 • Danalock V3 - moderne design i aluminium
 • Danalock i smarthus

  I et smarthus-system kan låsen starte en rekke hendelser for deg. Eller avslutte dem. Se for deg at du låser opp eller igjen døren og at alt lys skrur seg av eller på. Ved å ha låsen koblet opp til et smarthus-system eller ved å bruke Danabridge V3 kan du også fjernstyre låsen din. Du kan fore eks. låse vaskehjelpen inn og ut, eller slippe inn mor om hun kom på besøk litt tidligere en avtalt - direkte i appen. Du vil også kunne se all aktivitet uavhengig av hvor du er, så lenge du har internettdekning.

 • Montering

  Danalock er kompatibel med alle standardlåser, som Scandi og euro. Det er ikke nødvendig å drille ut nye hull, justere for låsemekanismen eller noe sånt.

  For de aller fleste av oss er selve monteringen faktisk så enkelt at det ikke burde ta mer en ti minutter og få det gjort.
  Nederst på siden kan du se en video av monteringen.

Danalock benytter en veldig god kryptering for sikkerhet
 • Sikkerhet

  Ja, en digital lås kan i teorien hackes. Men Danalock V3 er sikret med en kryptering (AES 256) som tilsvarer det stat og militæret benytter - tilnærmet umulig å hacke. Og kommunikasjonen til en telefon benytter seg av samme sikkerhet (TLS 1.2.) som benyttes ved kortbetalinger online.

  Så hvis noen er ute etter å komme seg inn er det enklere å ta seg inn gjennom et vindu en denne låsen.

 • Danapad V3 gir deg PIN-kode til dørlåsen din

  Danapad V3

  Danapad kommuniserer med låsen via Bluetooth og utvider din brukeropplevelse. Du trenger ikke å ha med deg nøkkel eller telefon når du reiser hjemmefra. Bare lag deg en PIN-kode så tar låsen seg av resten. Du kan lage personlige koder til alle i familien – opptil 20 koder. Paden skal settes opp i nærheten av låsen. Den er laget for å tåle både varme og kulde og andre nordiske ting som regn og salt.

  Les mer om Danapad her

 • Danalock Z-wave modul til garasjeporter og elektroniske låser

  Danalock Z-wave modul

  Har du allerede en elektronisk lås eller garasjeport gir Z-wave modulen deg trådløs og nøkkelfri tilgang rett fra telefonen. Enheten fungerer likt som selve låsen. Det vil si at den merker når du kommer hjem, du kan dele ut digital nøkler, sterk sikkerhet osv. Den kan styre de aller fleste enheter som har en elektrisk motor, som de i persienner og markiser i tillegg til lås- og portsystemer.

  Les mer om Danalock Z-wave modul her

 • Danalock kan enkelt monteres i standariserte dørlåser


Les mer om Smarthus: