Danalock Smartlås • 4509471

Danalock Danapad

    • Dokumentasjon

      • App Store
      • Google Play
Danalock Danapad er et trådløst tastatur med elegant design og avansert krypteringsalgoritme som lar deg betjene Danalock uten smarttelefon.

Funksjonalitet

Du trenger ikke lenger ta med nøkkelen din eller telefonen når du går ut. Du kan bare bruke en personlig PIN.kode for å låse opp hjemmet ditt nå du kommer hjem. Tastaturet har innebygd bakgrunns belysning som blir aktivert når du taster kode. Gi familien din personlige PIN-koder, og du trenger aldri bekymre deg om noen mister en nøkkel igjen! Pin-koder kan settes opp som engangskode eller bli satt opp i et repeterende tidsmønster for tilbakevendende brukere. Dersom noen slår inn feil kode 3 ganger på rad vil Danapad bli blokkert i 2 minutter.

Er døren betjent av mange ulike brukere eller gjester, det kan være en utleieeiendom eller et annet avlukket område, så har kanskje ikke alle gjester en kompatibel mobil enhet. Med Danapad er det heller ikke nødvendig. Dine gjester trykker bare på PIN-koden du har opprettet fra Danalock app-en for å låse opp døren. Med Danapad er det ikke lenger nødvendig å gi bort nøkler eller kreve bruk av en app for å la entreprenører eller hjemmehjelp få tilgang til hjemmet ditt. Sett dem opp som midlertidige gjester, og den tildelte PIN-koden vil bare fungere når du har tillatt det.

Bruksområde

En elegant og sikker måte å trådløst kontrollere og dele tilgang til ditt hjem. Danapad fungerer som en integrert del av din Z-Wave eller Zigbee Danalock. Du kan sende og oppdatere pin koder via din smarthus-gateway. Selvfølgelig kan du også bruke Danalock appen. Ved hjelp av Danalock app kan du enkelt kontrollere og endre dine pin koder.<

Danapad er laget for montering utendørs og er derfor produsert vær og vanntett.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”