Fujitsu Norgespumpa 5.7 varmepumpe • 90063

Fujitsu Norgespumpa 5.7 varmepumpe

-+
 • Lekkert design, utviklet for norden
 • Scop 4,6
 • stillegående
 • Høy varmeeffekt og energisparing
 • Styres fra Smarttelefon
 • Filter for inaktivering av virus
 • Les mer...
  • Dokumentasjon

   • Brukerveiledning
   • Teknisk Datablad
   • Energiklasse
Norgespumpa har et lekkert og slankt nordisk design med rette linjer. En varmepumpe spesielt utviklet for vårt kalde og utfordrende norske klima. Varmepumpen leverer den høye nominelle effekten helt ned -15°C utetemperatur, og har garantert drift ned til -25°C. Optimal energisparing med lavt lydnivå er oppnådd gjennom bruk av stor varmeveksler i kombinasjon med en stor tverrstrømsvifte.

Norgespumpa kommer med ferdig integrert WiFi adapter som muliggjør styring fra hvor som helst. I tillegg finnes det et stort utvalg av tilbehør for alternative styringer.

Ved å velge en varmepumpe vil du bidra til en mer miljøvennlig oppvarming og et sunnere inneklima.

Funksjonalitet

Denne funksjonelle varmepumpen har høy varmeeffekt også på kalde dager og gir hele 3,40 ved -15 ºC. Godkjent og testet for drift helt ned til -25 ºC hvor den gir hele 2,77 kW. Høy SCOP på 4,6 sørger for høy energibesparelse. Pumpen har er lavt lydnivå og er stille drift. Den har andre funksjoner som effektiv og rask avriming, avanserte funksjoner for tidsstyring, 10 graders funksjon og filter for inaktivering av virus med dokumentert effekt (tilleggsutstyr).
cop 4,04
Scop 4,6
Seer 6,5

Bruksområde

Norgespumpa har et slankt og stilig design på innedelen som gjør at den passer diskret inn i norske hjem. Den bygger kun 22 cm ut fra vegg.

Det er viktig å finne en varmepumpe som har god nok kapasitet og matcher dine behov. Når det prates om oppvarmet areal, menes oppholdsrom eller fellesareal som ikke kan stenges av med dører eller lignede. Det er også viktig å tenke over hvor godt isolert boligen er, når man skal velge riktig varmepumpe.

Med denne veggmodellen vil du få en raskere og mer effektiv oppvarming av din bolig. En veggmodell vil også gi en friere utblåsningsbane som forbedrer luftsirkulasjonen i hjemmet ditt.

Norgespumpa 5.7
Dårlig isolert bolig på opp imot 95 kvm - Godt isolert bolig opp imot 125 kvm.

Forbehold

Viste du at du som forbruker ikke kan montere varmepumpe selv? Ved kjøp av dette produktet kreves det at installasjonen gjøres av en sertifisert installatør. Når du kjøper varmepumper hos Elektroimportøren, er vi forplikter til å registrere sertifikatnummer på den montøren du skal benytte deg av. Sertifikatnummeret må oppgis i handlekurven før du kan fortsette utsjekk.

Har du ikke montør og/eller ønsker å benytte deg av en av våre montører kan du bestille varmepumpen som ferdig montert. Elektroimportøren er opptatt av å gjøre hele opplevelsen med å kjøpe varmepumpe problem- og risikofritt, og tilbyr samme varmepumpe ferdig montert til fast pris! Enklere blir det ikke. Se tilbehør og/eller varianter.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”