Namron Varmluftsvifte/Byggvarme • 4900125

Namron Varmevifte Industri 5000W 3-fas

fra Namron Namron Varmevifte industri
Se/Still ett spørsmål ()
    • Dokumentasjon

      • FDV
      • Brukerveiledning
Robust og effektiv varmevifte på 5000W - 230V. Utstyrt med trinnløs termostat, og 3 trinns effektvelger - enten kun vifte, halv effekt eller full effekt.
Leveres med 1,6 meter ledning og 3-fas støpsel. Ved bruk av skjøteledning vær sikker på at dimensjonen er tilstrekkelig, og strekk ut ledningen skikkelig for å unngå varmegang.

Funksjonalitet

Overopphetingsbeskyttelse med termosikring.

Forbehold

Oppbevares viften i et fuktig miljø over tid, kan det skje at fuktighet trenger inn i varmeelementet. Dette er ikke en feil, men vanlig for apparater som inneholder varmeelementer. Dette fikses enkelt ved å koble viften til strømforsyningen via en kontakt uten jordfeilbryter. Fuktigheten vil da forsvinne. Tørketiden kan variere fra noen timer til et par dager. Viften bør ikke stå i fuktig miljø over en lengre tidsperiode, uten å være i bruk. Den bør da tas i bruk over en kort periode med jevne mellomrom, som et forebyggende tiltak.

Relevante emneord

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”