Philips Hue - trådløs belysning for ditt hjem!

Philips Hue ønsker deg velkommen hjem og lar deg styre lysene fra alt fra soverommet til hagen. Du kan til og med få det til å se ut som om du er hjemme når du ikke er det. Det handler om å gjøre livet enklere.

Skap den riktige stemningen for alle øyeblikk Philips Hue kan vekke deg på en naturlig måte, gi deg energi og gjøre det enklere for deg å lese, konsentrere deg, slappe av og sovne.

Gjør hverdagsbelysningen til en helt unik opplevelse. Lek med farger, eller synkroniser smartbelysningen med musikk, spill og filmer. Du har flere hundre apper å velge mellom og kun fantasien setter grenser.


Hue lyspærer


Hue taklamper


Hue LED strips


Hue utebelysningSmart LED-utebelysning for hagen din

Tenk deg at bakgården forvandles til et fargerikt eventyrlandskap ved bare noen trykk på smarttelefonen. Eller at lysene i oppkjørselen slås på i det øyeblikket du kommer hjem.

Installer utelys som kobles til Philips Hue smarte belysningssystem og gled deg over endeløse muligheter for å bringe uteområder dine til liv med lys. For noen typer bruk er varmt hvitt lys alt du trenger. For annen bruk ønskes kanskje litt mer farger, noe du kan få ved å kunne velge mellom 16 millioner farger eller en forhåndsdefinert scene i Philips Hue-appen. Du har kontrollen.

Angi at belysningen skal ønske deg velkommen hjem. Philips Hue lyser automatisk opp hagen og innkjørselen når du kommer, akkurat som din smarte innendørsbelysning. Glemmer du å slå av lysene når du går hjemmefra? Hue tar seg av det. Og når du ikke er hjemme, bruk belysningen til å få andre tro at du fremdeles er hjemme. Philips Hue gir deg trygghet, enten du er hjemme eller borte.

La fantasien løpe fritt og la Philips Hue skape et optimalt uteområde. Du kan justere belysningen etter en hvilken som helst situasjon, enten det er en stor fest, romantisk middag eller avslapning en sen sommerkveld. Ved å tilpasse belysningens farge og styrke kan du skape den perfekte stemningen til å nyte utendørshyggen fullt ut.

Oppdag hva du kan gjøre med belysningen din

Philips Hue handler ikke bare om lys, men like mye om hva du kan forestille deg. Våkne til sollys – hver dag. Gi liv til godnatthistorien. Få fargerike sportsoppdateringer. Få det til å se ut som om du er hjemme når du ikke er det.

Nå kan du slå på lysene ved å snakke til dem. Du kan alltid styre Philips Hue med stemmen siden den fungerer med Amazon Alexa, Google Assistent og Apple HomeKit. Slå lysene av eller på, øk eller reduser lysstyrken eller endre fargene til å passe til det du holder på med. Automatiser huset med talestyrt belysning.

Få perfekt lys til alle aktiviteter med en hvilken som helst nyanse av hvitt lys – fra kjølig oppkvikkende dagslys til avslappende varmt, hvitt lys. Philips Hue kan vekke deg, gi deg energi og gjøre det enklere for deg å lese, holde konsentrasjonen oppe og slappe av. Skap minnerike øyeblikk av hverdagen din.

Philips Hue-appen er designet med tanke på deg, hjemmet ditt og hverdagen din. Dette er den enkleste løsningen for å kontrollere lysstyrke, lage tidsplaner, endre farger og mye annet. Bare velg en innstilling du liker for det du holder på med, og få full kontroll over belysningen med Philips Hue.

Med Philips Hue-appen kan du styre lysene på mange forskjellige måter. Geolokalisering for eksempel. Du kan innstille lysene slik at de slår seg på når du kommer hjem. Uansett om du vil gjøre livet enklere eller bare liker at huset ønsker deg velkommen. Gjør livet enda enklere ved å koble sammen Philips Hue og IFTTT. Lag morsomme, relevante og personlige lysoppskrifter. Når det skjer noe interessant, gir lysene beskjed. Det er mulig med Philips Hue.

Med Philips Hue kan du få det til å se ut som om du er hjemme når du ikke er det. Bare bruk rutinefunksjonen i Philips Hue-appen. Styr lyset eksternt, eller konfigurer flere tidsplaner, slik at lyset slås på i ulike rom på ulike tidspunkter. Og du kan selvsagt la lysene selv slå seg gradvis av om kvelden, slik at du ikke trenger å lure på om du har glemt å slå dem av.

Philips Hue-systemet er unikt når det gjelder hvor mange måter det kan kontrolleres på. Du kan kontrollere lyspærene ved hjelp av Philips Hue-appen, tredjepartsapper, smartbrytere, bevegelsessensorer, Apple Watch eller til og med stemmen. Du kan også koble sammen Philips Hue med andre smarthjemprodukter og få enda flere muligheter for å få rett stemning i huset.

Lek med 16 millioner farger

Når du har 16 millioner farger finnes det knapt grenser for hva du kan gjøre. Gjør godnatthistorien mer levende, gjør klar til fotballkampen med fargene til yndlingslaget ditt eller pynt en vegg ved å male den med lys. Med Philips Hue er det bare fantasien som setter grenser.

Lek med 16 millioner farger, eller velg en hvilken som helst nyanse av hvitt lys – fra kjølig oppkvikkende dagslys til avslappende varmt, hvitt lys. Det hele med én og samme pære. Endre fargen på belysningen etter humøret eller interiøret. Deretter kan du lagre lysinnstillingene du liker best, og med ett trykk hente dem frem når du vil bruke dem igjen.

Det finnes mange flere muligheter enn bare å bytte farge. Du kan også kontrollere lyset på ulike måter. Uansett om du er på soverommet, i hagen eller på den andre siden av kloden. Philips Hue-lyskilder kan også automatiseres. Da blir det lettere å våkne og sovne på en behagelig måte – eller du kan få det til å se ut som om du er hjemme når du ikke er det. Det hele er enkelt med Philips Hue.

Utforsk Philips Hue-økosystemet

Det er enkelt å innstille og utvide Philips Hue personal wireless lighting system Finn ut hvordan du kan bruke ulike smartlyspærer, lamper, brytere og sensorer til å skape liv i smarthjemmet ditt.

Philips Hue er kompatibel med en rekke smartenheter. Produkter som er merket som Friend of Hue, samarbeider sømløst i huset. Du kan koble sammen Philips Hue-systemet ditt med blant annet Amazon Echo, Google Home og Apple HomeKit. Få liv i smarthjemmet ditt med verdens beste nettverksbelysning.