Hva er Philips Hue?

Philips Hue er et trådløst lyssystem som gir deg muligheten til å trådløst styre lyset i ditt hjem, uansett hvor enn du er. Gjør hverdagsbelysningen i ditt hjem til en lek med de enkle og mange valgmulighetene Hue gir deg, og styr lysene fra mobiltelefonen eller fra trådløse lysbrytere. Lysystemet kan monteres helt selv og består av lysskilder, lamper og lysbrytere.

 • Philips Hue smarte LED-pærer

  Philips Hue smarte LED-pærer

  De smarte LED-lysene fra Philips Hue er energieffektive og gir et klart og vakkert lys for spesielle øyeblikk, opplevelser eller daglige aktiviteter. Alle lysene kan dimmes, de kan blinke og de kan pulsere - de kan nesten gjøre alt du ønsker de skal gjøre. Det finnes et stort utvalg i ulike størrelser, former og modeller som passer perfekt til dit hjem.

 • Philips hue Bridge bro

  Hjertet i Hue-systemet

  Hue Bridge er hjertet i Hue-systemet som kobler smartenhetene til Hue-lysene. Den trådløse huben håndterer opptil 50 Philips Hue lys og tilbehør. Broen er koblet til WiFi via din router, som gjør at du kan styre lyset når du ikke er hjemme, eller benytte deg av alle de smarte funksjonene. Den smarte huben fra Hue finnes i alle Hue-startsett, eller så kan du kjøpe den separat og bygge ditt eget Hue-system.

 • Hue smart lysstyring

  Hue smart lysstyring

  Ved bruk av en mobiltelefon, kan du styre Philips Hue-systemet hvor enn du er. Ved å bruke Hue-appen, vil du kunne styre og stille inn lysstyrken, endre farger, lage alarmfunksjoner og mye mer. Philips Hue har også støtte for svært mange ulike funksjoner ved å benytte seg av tredepartsapper som er utviklet.

 • Trygg og pålitelig smart, trådløst belysningssystem

  Trygg og pålitelig system

  Teknologien Philips Hue er basert på er ZigBee Lightlink, som er en trygg og pålitelig teknologi, som gir deg svært liten strømforbruk og styring av lysene. Systemet blir kontinuerlig utviklet med nye funksjoner og forbedringer. Program- og fastvareoppdateringer kan enkelt gjøres direkte på lysene eller trådløst. Philips Hue-systemet kan enkelt integreres med andre ZigBee-baserte systemer du har for å kunne gjennomføre ytterligere automatisering i hjemmet.


Les mer om Philips Hue