Homey fra Athom

Har du lyst på lys som skrur seg på når du kommer inn i et rom, eller som dimmer seg ned når det blir mørkere ute? Panelovner som dempes de timene på døgnet du ikke er hjemme eller sover, TV som skrur seg på når nyhetene starter, kunne styre lydanlegg ved stemmebruk, garasjeport som åpner seg når du nærmer deg? Med smarthus er alt mulig – og Homey hjelper deg.
Athom Homey smarthub

Smarthus er en jungel av alternativer, merker, signaltyper og muligheter. Men Athom har gjort dette mye enklere for oss med Homey! Athom Homey er en smarthus-sentral som fungerer med både Z-wave og ZigBee signaler. Den snakker med over 50 000 produkter fra mer enn 50 merker. Dette gir deg muligheten til å velge de produktene som passer dine behov og lommebok best uten å måtte ha mange apper. Med Athom Homey får du alle dine smarthusprodukter inn i en app! • Homey er liten og plasseringsvennelig

  Snakk med Homey

  Bruk Google Home, Siri eller Amazon Alexa til å koble til Homey og administrere alle enhetene koblet til Homey. Deretter kan du begynne å lage utallige Homey-flows og skape en sømløs og automatisert styring. Med denne konfigurasjonen kan du enkelt utføre oppgaver og kommandoer ved bare å bruke stemmen din, noe som gjør hjemmet ditt smartere og mer effektivt.

  Bare forestill deg å si: "Ok Google, start filmkvelden", og lysene dine dimmes til 10%, volumet settes til 60%, og persiennene dine lukkes. Eller «Senk temperaturen til 21 grader i stuen», «Er alle vinduer stengt?», «Skru av TV’en». Mulighetene er mange!

 • Få hele ditt smarthus inn i en app med Homey

  Automatiser ditt hjem etter dine regler

  Homey gir deg muligheten til å styre dine smarthus-produkter via telefonen, men det er så mye mer du kan gjøre. Med Homey kan du automatisere ditt hjem. I hvilken grad avhenger kun av hvilke produkter du har eller skal kjøpe. Athom kaller det å gi ditt hjem en flyt – en «flow».

  En flow defineres som «når noe skjer og dette stemmer skal Homey gjøre». For eksempel, du kommer hjem, Homey spør deg om du vil høre på musikk, du svarer ja og musikk spilles av på dine Sonos høyttalere. Eventuelt, du kommer hjem og musikk bare starter. Du kan fjernstyre utstyr, du kan få varsler når barn har kommet seg hjem eller noen ringer på døren din. Du kan bygge opp ditt hjem helt etter dine spilleregler. Du kan velge hva som skal være helautomatisk og hva du skal være delaktig i å styre. Ingen hjem er like.

 • Homey kommuniserer med over 50 000 smarthus-produkter

  En dag med smarthus

  Du våkner av rolig musikk og det blir, litt etter litt, lysere i rommet, noe som hjelper deg og våkne på en god måte. Alle rom er i ønsket temperatur. Alt skrur seg ned når du reiser til jobb, men i det du går får du ett varsel på telefonen din. Du har glemt å lukke soveromsvinduet. Når du kommer hjem fra jobb skrur utelysene seg på og dørlåsen din åpner seg selv, panelovnene har varmet opp til ønsket temperatur, musikken din spilles av i stuen og det er lyst. Lampene dine varsler deg før det begynner å regne så du får tatt inn puter. Når du legger deg demper lys og varme seg.

  Dette er bare noen få av mulighetene du har med Smarthus. Athom Homey gir deg alle mulighetene.Slik fungerer HomeyHomey fungerer med merker du allerede har

Homey fungere med over 50 000 produkter, så du har nok allerede produkter hjemme som fungerer med den. Den fungerer slik at du laster ned apper i den så den fungere opp mot de ulike merkene - akkurat som en mobiltelefon. De tillater også at kunder og entusiaster lager apper til Homey så det dukker stadig opp nye produkter, merker og funksjoner som støttes.

Dette er noen få av merkene Homey fungerer med:

Dette er noen av merkene Homey snakker med

 • Homey bridge vs. Homey Pro
 • Homey Pro og Homey Bridge

  Homey Pro og Homey Bridge skaper begge et smarthjem med automatisering basert på dine brukerbehov og preferanser.  Homey Pro: For teknologi-entusiaster

  Er du på jakt etter den ultimate smarthjem-opplevelsen? Homey Pro er full av solide funksjoner og er kompatibel med et bredt spekter av enheter. Den kommer med en kraftig prosessor, lokal lagring og god rekkevidde.  Homey Bridge: For et smartere hjem

  Homey Bridge fungerer som broen mellom skytilkoblede og ikke-skytilkoblede enheter, og forenkler dermed den smarte opplevelsen i hjemmet for den gjennomsnittlige brukeren. Du kan styre fem enheter helt gratis, men utover dette trenger du et abonnement.

  Om du ønsker mer en fem enheter koblet opp til hjemmet, vil kjøre avanserte automasjoner og ha alle mulighetene Homey tilbyr er Pro noe for deg. Ønsker du styring av noen få enheter i hjemmet og enkel styring, er Bridge huben for deg.