xComfort Dimmeaktuator
4560776

xComfort Hvit pluggbar dimmeaktuator 250W med EMS

fra xComfort
xComfort Hvit pluggbar dimmeaktuator 250W med EMS
Kapslingsgrad IP20 Spenning 230V Bruksområde Innendørs Frekvens 868,3 MHz Gruppe Smarthus Fjernstyres med App Kommunikasjon xComfort
Bestiller du nå, sendes varen i dag
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk
Pluggbar dimmeaktuator med effekt på 0-250W, inkludert dimbare og ikke-dimbare lysdioder.

Teknisk beskrivelse

Den har en effekt på 0-250W og et spenningsområde fra 196-253V.

Funksjonalitet

Det er også enkelt å velge eller definere en dimme-profil for best mulig dimmeytelse. Aktuatoren har dessuten beskyttelse mot kortslutning, overbelastning og overoppheting, samt integrert energimåling og LED-lys som viser tilstand eller EMS.

Bruksområde

Enkel i bruk, og har en integrert trykknapp samt mulighet for trådløse brytere for å dempe en rekke belastninger.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”