xComfort CBCA-00/01
4560790

xComfort Bridge CBCA-00/01

fra xComfort
xComfort Bridge CBCA-00/01
Kapslingsgrad IP20
Spenning (V) 230
Bruksområde Innendørs
Frekvens 868,3 MHz
Gruppe Smarthus
Fjernstyres med App
Kommunikasjon xComfort
Bestiller du nå, sendes varen i morgen
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk
4560790

1 899,-

1 519,20 eks. mva. Pris per 1 Stykk
-+
xComfort Bridge er den nye og smarte kontrolleren for lysstyring med DIY-app.
En rask og enkel løsning for å administrere ditt smarte hjem på en måte som skalerbar og fremtidsikker.

Ingen ytterligere konfigurasjonsprogramvare eller programmeringskunnskaper kreves, og bidrar dermed til smarte hjem med en lav terskel.

Funksjonalitet

Den nye DIY programmeringen lar deg legge til nye smarte LED-dimmere, brytere og pluggbare aktuatorer - du kan enkelt skanne dem inn med strekkode via din smartphone/tablet eller oppdage nye enheter via appen og modeknapp på aktuator.

Bruksområde

Du kan bruke appen til å konfigurere og kontrollere lysene trådløst på enhetnivå, sone nivå, via scener eller ved hjelp av astrofunksjonen - scener, rom og enheter endres og justeres enkelt direkte i Appen.

Montering

Alt du trenger å gjøre er å installere en av våre preprogrammerte Go Wireless-pakker, dimmeaktuatorer eller bryteaktuatorer, og fullfør konfigurasjonen enkelt via App. Prosessen er rask, enkel og fleksibel.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”