WiZ smartbelysning for ditt hjem

Wiz er smartbelysning med uendelige muligheter. De startet opp I 2016 og er ett av de raskest voksende merkene innen smart WiFi styrt belysning. WiZ jobber utelukkende med å tilby deg en av de enkleste og beste lysopplevelsene til en fornuftig pris.
WiZ WiFi smartbelysning
 • Wiz sitt mål er å gi den ultimate lysopplevelsen. Brukeren har full kontroll og kan enkelt skape den perfekte atmosfæren med en enkel kommando. Du kan styre lysene med appen, kontrollen, stemmen eller ved å bruke lysbryteren. Du kan planlegge belysningen så de automatisk justeres gjennom dagen og de kan styres av en bevegelsessensor.

  Det er to produktserien du kan velge mellom. White eller Colour. White gir deg hele 64 000 nyanser av hvitt lys, helt fra kaldt blått lys til varmere belysning. Colour har 16 millioner farger og velge mellom. Det er laget en rekke med dynamiske lysfunksjoner som utklasser alle konkurrenter per dags dato.


 • WiZ dimming

  Plug & Play

  Oppsett av dine nye WiZ lys er veldig enkelt, det er kun noen få steg du må gjennom. Koble til lysene, last ned WiZ appen og koble til produktene via WiFi. Når dette er gjort er installasjonen klar og du kan begynne med moroa. Lag dine personlige favoritter, planlegg når lys skal endres, skrus av eller på eller integrer lysene dine med andre smarthus systemer.

 • WiZ farger

  Stemmestyring med WiZ

  Med WiZ trenger du ikke Google Home, Apple HomePod eller Amazon Dot for å styre belysningen med stemmen din for WiZ fungerer med Siri shortcuts og Google assistant. Så du trenger kun en smarttelefon i nærheten for å stemmestyre lysene. WiZ fungerer også med SmartThings og IFTTT. Det finnes over 100 applets for IFTTT allerede.WiZ er veldig enkelt å installere


Les mer om smarthus: