{{text}} {{{text}}}

Zarges Stige • 8808180

ZARGES Stige multkombi 3,4 meter Z200 kombinasjonsstige

ZARGES Stige multkombi 3,4 meter Z200 kombinasjonsstige
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk
Zarges Multikombi (Z 200) er løsningen for deg som har behov for en stige, trappestige og arbeidsplattform som er enkel å flytte på og ta med seg. Enkeltstige 3,36 m. Trappestige 1,6 m. Bukk/ plattform 0,9 m.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”