Ideal Enkel og effektiv sikringssøker • 8024212

Ideal sikringesøker

Ideal sikringesøker
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • Lik pris nett og butikk
IDEAL Sikringssøker er et enkelt, men meget effektivt instrument for lokalisering av sikringer på et spenningssatt AC nett 110/250V.

Teknisk beskrivelse

Sikker indikering.

Bruksområde

ADVARSEL: Kun for innendørs bruk.

Montering

Settet består av en sender og en trådløs mottaker. Senderen plasseres i stikkontakten og deretter fører du mottakeren vannrett over sikringene en gang for kalibrering, og så ytterligere en gang for identifisering av sikringen.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”