J&EL Aircondition • 92144

J&EL Aircondition portabel

-+
 • Effektiv avkjøling
 • For bruk i rom opptil 22 kvm
 • Fjernkontroll og LED-display
 • Energibesparende timer-funksjon
 • Kan benyttes som luftavfukter
 • Les mer...
  • Dokumentasjon

   • FDV
   • Brukerveiledning
Redningen på de varmeste sommerdagene! Dette energieffektive aircondition-apparatet er en enkel måte å oppnå en behagelig og stabil innetemperatur på i sommersesongen.

Airconditionen sørger for å holde valgt temperatur (mellom 16 og 30 grader) og egner seg for bruk i rom opptil 22 kvm. Apparatet leveres med fjernkontroll og har en praktisk og energibesparende timer-funksjon som gjør at du kan planlegge og tilrettelegge ut ifra dine behov. Tenk for eksempel hvilken luksus det er å kunne legge seg på et svalt soverom etter en lang og fin sommerdag!

Kan også brukes som luftavfukter og som vifte uten avkjøling.

Teknisk beskrivelse

Lengde: 44,3cm Bredde: 34cm Høyde: 83cm Kabellengde: 180 cm.

Apparatet er på 1100W og har kjølekapasitet 9000BTU/t.

Funksjonalitet

Med den brukervennlige fjernkontrollen stiller du enkelt inn viftehastighet og ønsket romtemperatur.

Timer-funksjonen lar deg planlegge opptil 24 timer frem i tid når apparatet skal starte og stoppe opp. Dette er både praktisk og økonomisk ettersom du da ikke bruker unødig med strøm. Og hva med å komme hjem til et deilig, kjølig rom etter en lang og varm arbeidsdag?

Bruksområde

Denne energieffektive airconditionen har en generøs kapasitet på 9000 BTU/t som sørger for behagelig innetemperatur i alle rom opptil 22 kvm.

Apparatet er utstyrt med håndtak og hjul som gjør at det enklere kan flyttes rundt i boligen.

Montering

Monteres raskt og enkelt ved hjelp av en 5-stegs bruksanvisning. Nødvendig utblåsningsslange og vinduspanel medfølger.

Plasseres på en overflate minst 50 cm fra veggen. Dette for å sikre tilstrekkelig luftstrøm.

Relevante emneord

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”