Namron Trapp og terrassebelysning
3225482

Park Vegglys Sølv 3,5W LED IP65 PS-WL36L

fra Namron
4,3 av 5 ()
Park Vegglys Sølv 3,5W LED IP65 PS-WL36L
Kapslingsgrad IP65 Gruppe LED-belysning Spenning 230V Energiklasse A
Bestiller du nå, sendes varen i dag
Kundefordeler
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk
Lys opp dine utendørs trapper eller terrasse med, vegglampe park LED. En stilfull og enkel belysning i sølv farget polykarbonat som gir et lunt inntrykk og indirekte lys.

Teknisk beskrivelse

Innebygget LED-driver. Ikke dimbar.

Funksjonalitet

Ved å lyse opp trappen sikrer en trygg ferdsel både på sommer- og vintertid.

Montering

Monteres utenpåliggende.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”