nVent selvregulerende gulvvarmekabel
1035000

Raychem T2RØD Selvreg. Gulvvarmekabel

fra nVent
Raychem T2RØD  Selvreg. Gulvvarmekabel
Spenning (V) 230
Bruksområde Innendørs
Bestiller du nå, sendes varen i morgen
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk
1035000

99,-

79,20 eks. mva. Pris per 1 Meter
-+
T2Rød (5-15 W/m) er en innovativ og unik selvregulerende gulvvarmekabel.

Teknisk beskrivelse

Maks monteringslengde 100m.

Funksjonalitet

Varmekabelen tilpasser automatisk sin varmeavgivning (effekt) etter omgivelsene. Mer varme avgis i kjøligere områder, for eksempel i nærheten av vinduer og dører, og mindre i varmere områder som under tepper og møbler.

Bruksområde

Til bruk under temperaturfølsomme gulv av tre, laminat og plastmatte. Benyttes i gulv med fliser både i våte og tørre rom. Varmekabelen er intelligent ved at den registerer andre varmekilder som innstrålende sol, elektriske apparater, belysning og lignende.

Montering

Varmekabelen kan installeres på alle undergulv med bærende konstruksjon i henhold til gjeldende byggeregler. Legges i avrettingsmasse eller betong. Bygghøyde: 10–20 mm i avrettingsmasse, 30 mm i betong + overgulv (i begge tilfellene).

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”