Micro Matic Digital Termostat • 5490165

TERMOSTAT MSD4 SENTRALSTYRING MICRO MATIC

    • Dokumentasjon

      • FDV
      • Brukerveiledning
MSD4 er en "alt i ett" termostat i Microtemp Sentralstyringssystem, og kan brukes med gulvføler, romføler, kombinasjon av både gulv- og romføler, eller som en regulator. MSD4 er utstyrt med 2-polet bryter, 3 innstillingsknapper og et stort, opplyst display for innstilling og visning av temperatur, komfort-/sparetemperatur og tid. Termostaten har mulighet for fire temperaturnivåer i døgnet. MSD4 kommuniserer med Master MCS4, og digital innstilling av både komfort-/sparetemperatur og tidsinnstilling kan gjøres både lokalt og sentralt på masteren. Kommunikasjonen mellom enhetene er trådløs og toveis. MSD4 er utstyrt med dobbelt følersystem som muliggjør regulering av romtemperatur og minimum og/eller maksimum begrensing av gulvtemperaturen. Det gjør den spesielt egnet for parkett og flis-/steingulv. Maks belastning: 3600W. Farge: hvit. IP21.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”