Castor Festemateriell Tilbehør • 1342815

Stender-fix Teleskop Montasjeskinne Castor

    • Dokumentasjon

      • FDV
      • Brukerveiledning
Stender-fix er et tidsbesparende festesystem for feste av el-bokser til blant annet stål- og trestendere, samt for feste i i tak. Stender-fix Teleskop erstatter tidkrevende spikerslag. Skinnen gir automatisk rett avstand til gipsplaten. Passer også til takbokser i bjelkelag. Benytt Stender-fix skive for montering av bokser på skinnen. Lengde: 400-650 mm.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”