Home Control • 4512622

Home Control Magnetsensor HCMAGNSENSOR

Home Control Magnetsensor HCMAGNSENSOR
Gruppe Smarthus
Kommunikasjon ZigBee
Bestiller du nå, sendes varen i dag
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk

Kuppvare! kr. 499,-

4512622

149,-

119,20 eks. mva. Ordinærpris 499,-Pris per 1 Stykk
-+
Tilbudet varer så langt lageret rekker
Magnetsensoren registrerer og rapporterer åpning og stenging av dører og vinduer i huset. Kan enkelt installeres på døren eller vinduet, og sensoren sender en melding til HomeControl-systemet og du får en SMS hver gang døren/vinduet åpnes. Dermed får du beskjed hver gang noen kommer inn i rommet når vinduet eller døren har blitt stående åpen. Vindussensoren har også en innebygd temperaturmåler som måler forandringer i romtemperaturen, og kombinert med tidsstyringen i HomeControl kan systemet stenge av varmen når et vindu åpnes slik at du unngår unødvendig oppvarming. Funksjonaliteten i vindussensoren er perfekt for tilgangskontroll og hjemmesikkerhet. Levetid på batter er ca. 2 år og rapporterer hvert 2 minutt. For å kommunisere med denne så må du også ha Home Control Gateway(se tilbehør). Batteri: 2xAAA. Farge: hvit/lyse grå.

Relevante emneord

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”