Smart Strømstyring Startpakke

Smart Strømstyring Startpakke

Startpakken inneholder det du trenger for å komme i gang med å ta kontroll over strømforbruket i hjemmet ditt.

 • Smart Strømstyring 2023_2
 • Med startpakken får du en Eva Hub, en Eva Måleravleser, en Namron termostat, et smart relé fra Frient og tilgang til tjenesten Eva Strømstyring gratis i 1 år. Du kan styre oppvarming av varmtvann og varmen i gulvet automatisk til tider av døgnet med lavest strømpris og få full oversikt over hva strømmen går til i appen. Eva Hub er hjernen som kobler alle enheter sammen. Sammen med Eva Måleravleser gir den deg innsikt i strømforbruk, strømpriser og strømkostnad. Ikke bare kan du se sammenlagt forbruk, men du kan se hvor mye strøm hver enkelt termostat, relé og andre smarte apparater i huset faktisk bruker.


  • Eva Hub i ny
  • Strømstyring3_1

  Namron Zigbee Touch Termostat er en smart termostat som kobles opp mot hub for å styre oppvarmingen av gulvet ditt automatisk. Du får full oversikt over hvor mye strøm den bruker, og når den brukes. Ved å gjøre termostatene dine smarte får du muligheten til å senke kostnadene dine, samtidig som du kan opprettholde planlagt temperatur i huset. Frient Smart DIN 16A relé installeres i sikringsskapet eller ved varmtvannsbereder og styrer oppvarmingen av varmtvannet ditt. Varmtvann står for 15-20 % av strømforbruket i en normal bolig. Med Eva Strømstyring og Frient relé er du alltid sikret varmtvann, men sparer penger ved å varme opp kun når prisen er lavest. Eva Smarthus App er brukervennlig og krever ikke at du er ekspert på hverken smarthus eller strøm. På en enkel og intuitiv måte får du oversikt over forbruk og kostnader, og kan enkelt styre ditt forbruk slik du ønsker. Du kan også selvsagt se hvilken effekt strømstyringen har hatt for deg.  Eva Strømstyring

  Eva Strømstyring er en tjeneste som lar deg spare både energi og penger uten at du må være ekspert på spotpriser, nettleietariffer og lastbalansering. Med Startpakken får du tilgang til tjenesten gratis i 1 år. Det eneste du trenger å gjøre er å laste ned appen Eva Smarthus fra App Store eller Google Play og koble den opp mot Eva Smarthub. Etter 1 år med gratis abonnement får du varsel i Eva appen. Du vil deretter få muligheten til å inngå nytt årsabonnement til 490 kr per år. Ta gjerne kontakt med Eva Smart Kundeservice om du har spørsmål om Smart Strømstyring tjenesten.  Uten abonnement kan du fortsatt bruke Eva og har fortsatt full innsikt over forbruket ditt, men du mister tilgang til å se effekten av sparingen og å kunne styre automatisk på strømpris, kapasitetsledd og hovedsikring. Med Eva Strømstyring har du mulighet til å søke om støtte fra Enova, forutsatt at det installeres av fagfolk. Med vår elektrikertjeneste Spoton kan du enkelt bestille elektriker til fastpris.  • Tabell Eva
  • App Eva
  • Elbillading

   Elbillading er nå en del av Eva strømstyring og dermed kan du som Eva bruker styre lading fra Easee, Zaptec og Charge ladebokser. Senere kommer også styring av Wallbox med flere. Forskjellen på å lade smart og å lade når du kommer hjem fra jobb kan være på over 2000 kroner i året. I Eva Strømstyring genereres ladeplanen automatisk basert på strømpris, ladebehov og planlagt avreisetidspunkt. Du har alltid full oversikt over ladeplanen og alltid muligheten for manuell overstyring. Du kan spare mye penger på å lade smartere!

  • Lading Eva
 • Se hvor mye du kan spare med Eva Strømstyring


 • ENOVA

  For å bidra til at nordmenn investerer i løsninger for smart strømstyring kan du få tilskudd på opptil 35 % av det du betaler for systemet og installasjonen av dette. Til sammen er et mulig å motta 10.000 kr i støtte. Det er en rekke krav som stilles for at du skal få en god løsning som ikke går på bekostning av komfort, og som installeres av kvalifiserte fagfolk. Vår startpakke for strømstyring kvalifiserer til støtte fra ENOVA, forutsatt at den installeres av elektriker. Kjøper du Smart Strømstyring Startpakke kan du søke støtte hos Enova og få tilbake 35% av det du har betalt for utstyr og installasjon.


  Se vår video om Smart strømstyring:

  Flere smarte produkter fra Eva

  Andre relevante produkter


  Bestill ferdig montert startpakke fra SpotOn!