Smart Strømstyring Namron Smart startpakke • 94500

Smart Strømstyring Startpakke Hvit

-+
 • Inkudert Smart Strømstyring i 1 år!
 • Smart automatisk Strømstyring
 • Startpakke med det du trenger
 • Reduserer strømforbruket
 • Tilpasset din hverdag
 • Enkel installasjon
 • Mobil-app for kontroll
 • Les mer...
  • Dokumentasjon

   • Brukerveiledning
   • Systemerklæring

Smart Strømstyring

Med startpakken Smart Strømstyring får du en Eva Hub, en Eva Måleravleser, en Namron termostat, et smart relé fra Frient og tilgang til tjenesten Eva Strømstyring gratis i 1 år. Du kan styre oppvarming av varmtvann og varmen i gulvet automatisk til tider av døgnet med lavest strømpris og få full oversikt over hva strømmen går til i appen. Smart Strømstyring sparer automatisk på dine vegne, så kan du bruke energi på noe annet.

Eva Hub

er hjernen som kobler alle enheter sammen. Sammen med Eva Måleravleser gir den deg innsikt i strømforbruk, strømpriser og strømkostnad. Ikke bare kan du se sammenlagt forbruk, men du kan se hvor mye strøm hver enkelt termostat, relé og andre smarte apparater i huset faktisk bruker.

Namron Zigbee Touch Termostat

er en smart termostat som kobles opp mot hub for å styre oppvarmingen av gulvet ditt automatisk. Du får full oversikt over hvor mye strøm den bruker, og når den brukes. Ved å gjøre termostatene dine smarte får du muligheten til å senke kostnadene dine, samtidig som du kan opprettholde planlagt temperatur i huset.

Frient Smart DIN 16A relé

installeres i sikringsskapet eller ved varmtvannsbereder og styrer oppvarmingen av varmtvannet ditt. Varmtvann står for 15-20 % av strømforbruket i en normal bolig. Med Eva Strømstyring og Frient relé er du alltid sikret varmtvann, men sparer penger ved å varme opp kun når prisen er lavest. Eva Smarthus App er brukervennlig og krever ikke at du er ekspert på hverken smarthus eller strøm. På en enkel og intuitiv måte får du oversikt over forbruk og kostnader, og kan enkelt styre ditt forbruk slik du ønsker. Du kan også selvsagt se hvilken effekt strømstyringen har hatt for deg.

Eva Strømstyring

er en tjeneste som lar deg spare både energi og penger uten at du må være ekspert på spotpriser, nettleietariffer og lastbalansering. Nå inkluderer Smart strømstyring abonnementet en hel 365-dagers periode uten ekstra kostnad! Dette gjelder uavhengig av om produktet ble kjøpt som en del av en pakke eller som en frittstående smarthub. Etter det første året har gått, har du muligheten til å fornye abonnementet for kun 490,- per år. Dette gir deg tilgang til Eva Smart strømstyring og hjelper deg å redusere strømkostnadene for deg.
Uten abonnement kan du fortsatt bruke Eva og har fortsatt full innsikt over forbruket ditt, men du mister tilgang til å se effekten av sparingen og å kunne styre automatisk på strømpris, kapasitetsledd og hovedsikring. Med Eva Strømstyring har du mulighet til å søke om støtte fra Enova, forutsatt at det installeres av fagfolk. Med vår elektrikertjeneste Spoton. kan du enkelt bestille elektriker til fastpris.

Kvalifiserer til ENOVA Støtte

I tillegg får man 35% av investeringen tilbake fra Enova (se enova.no for vilkår).

Elbillading

Elbillading er nå en del av Eva strømstyring og dermed kan du som Eva bruker styre lading fra Easee, Zaptec og Charge ladebokser. Senere kommer også styring av Wallbox med flere. Forskjellen på å lade smart og å lade når du kommer hjem fra jobb kan være på over 2000 kroner i året. I Eva Strømstyring genereres ladeplanen automatisk basert på strømpris, ladebehov og planlagt avreisetidspunkt. Du har alltid full oversikt over ladeplanen og alltid muligheten for manuell overstyring. Du kan spare mye penger på å lade smartere!

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”