SLV Stolper og Pullert • 90566

SLV Rusty® Slot 80 Pullert 3000K IP55 Rustfarget

fra SLV Rusty     
Se/Still ett spørsmål ()
Gruppe LED-belysning
Spenning (V) 230
Kapslingsgrad IP55
Bruksområde Utendørs
Beskyttelsesklasse I - Jordet
Skal tilkobles jording.
Fargetemperatur 3000K
90566

5 449,-

4 359,20 eks. mva. Pris per 1 Stykk
Bestillingsvare 4-9 dager
Alnabru Ikke for Hent-i-Butikk
Finnes ikke på lager i butikkene
-+
Leveres uten lyskilde(r), se tilbehør
  • Rust-look
  • Integrert COB LED
  • Beregnet til utendørs bruk
  • Høyde på 80 cm
  • Les mer...
  • 50cm
  • 80cm
  • E27
  • Integrert LED
Stålampen RUSTY SLOT 80 stråler indirekte og overbeviser med sin uvanlige rust-look. Dette oppnås med en spesiell kjemisk behandling av FeCSi-stålet som er brukt i lampen. Dette gjør lampen unik og helt spesielle i enhver installasjon.

Teknisk beskrivelse

Den elektriske tilkoblingen av lampen, som er utstyrt med effektsterk COB LED, skjer via en 230 V nettspenning.

Bruksområde

Med kapslingsklasse IP44 er den egnet til utendørs bruk.

Montering

Et jordspyd samt en koblingsboks for sikker elektrisk tilkobling i den kvadratiske lampefoten fås som ekstrautstyr.

Elektroimportøren ønsker å informere deg om at EU har vedtatt å fase ut lysrør som inneholder kvikksølv i løpet av 2023. Lysrørene som fases ut er noen av de vanligste vi bruker på arbeidsplasser, i skoler og i hjemmet, men det finnes nå gode kvikksølvfrie alternativer, som LED-lysrør og LED-pærer.

De lysrørene som skal fases ut er T2-lysrør, T12-lysrør, kompaktlysrør (CFL), T5-lysrør og T8-lysrør. Forhandlere som allerede har importert disse lysrørene kan selge ut sine lagre, men kan ikke kjøpe inn nye etter at forbudene mot de ulike lysrørene begynner å gjelde.

Det er ikke nødvendig å bytte ut lysrørene man allerede har, så lenge de er hele. Det er først hvis et lysrør knuser at man skal være forsiktig. Når man skal kaste et lysrør er det viktig å levere det til et godkjent mottak for spesialavfall. Lysrør er EE-avfall, og man kan levere EE-avfall fra husholdninger gratis til kommunale avfallsmottak eller forhandlere som selger tilsvarende EE-produkter. Forhandlere og kommuner har plikt til å ta imot lysrør og håndtere det på en egnet måte.

Vi håper denne informasjonen har vært nyttig for deg, og at du tar vare på miljøet ved å kaste lysrør på en forsvarlig måte.

Hvis du har spørsmål om utfasing av lysrør med kvikksølv eller ønsker mer informasjon om alternative løsninger, er du velkommen til å kontakte vår kundeservice. Vi har gode alternativer, inkludert LED-lysrør og LED-pærer som er kvikksølvfrie og miljøvennlige. I tillegg kan du besøke en av våre over 30 butikker for å få hjelp og veiledning fra våre dyktige medarbeidere. Vi hjelper deg gjerne med å finne den beste belysningsløsningen for dine behov.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”