SLV Stolper og Pullert • 90562

SLV Logs 70 Pullert 3000K IP44 Antrasitt

fra SLV Logs     
Se/Still ett spørsmål ()
Gruppe LED-belysning
Spenning (V) 230
Kapslingsgrad IP44
Bruksområde Utendørs
Beskyttelsesklasse I - Jordet
Skal tilkobles jording.
Effekt (W) 10
Fargetemperatur 3000K
90562

4 349,-

3 479,20 eks. mva. Pris per 1 Stykk
Bestillingsvare 4-9 dager
Alnabru Ikke for Hent-i-Butikk
Finnes ikke på lager i butikkene
-+
  • Inndirekte lys
  • Integrert LED
  • Beregnet til utendørs bruk
  • Høyde på 70 cm
  • Les mer...
  • 40cm
  • 70cm
LOGS 70 pullert i antrasitt er en stålampe i aluminium avgir indirekte lys og er utstyrt med en effektiv LED. Denne lampen inneholder integrerte LED-lyspærer.

Teknisk beskrivelse

Den nødvendige driveren for direkte tilkobling til 230 V nettspenning er inkludert i leveransen.

Bruksområde

Med kapslingsklasse IP44 egner lampen seg til utendørs bruk.

Montering

For enklere montering fås det også et jordspyd, et skruesett og en koblingsboks (ekstrautstyr). I tillegg kan installasjonen utvides med vegglamper fra samme serie.

Elektroimportøren ønsker å informere deg om at EU har vedtatt å fase ut lysrør som inneholder kvikksølv i løpet av 2023. Lysrørene som fases ut er noen av de vanligste vi bruker på arbeidsplasser, i skoler og i hjemmet, men det finnes nå gode kvikksølvfrie alternativer, som LED-lysrør og LED-pærer.

De lysrørene som skal fases ut er T2-lysrør, T12-lysrør, kompaktlysrør (CFL), T5-lysrør og T8-lysrør. Forhandlere som allerede har importert disse lysrørene kan selge ut sine lagre, men kan ikke kjøpe inn nye etter at forbudene mot de ulike lysrørene begynner å gjelde.

Det er ikke nødvendig å bytte ut lysrørene man allerede har, så lenge de er hele. Det er først hvis et lysrør knuser at man skal være forsiktig. Når man skal kaste et lysrør er det viktig å levere det til et godkjent mottak for spesialavfall. Lysrør er EE-avfall, og man kan levere EE-avfall fra husholdninger gratis til kommunale avfallsmottak eller forhandlere som selger tilsvarende EE-produkter. Forhandlere og kommuner har plikt til å ta imot lysrør og håndtere det på en egnet måte.

Vi håper denne informasjonen har vært nyttig for deg, og at du tar vare på miljøet ved å kaste lysrør på en forsvarlig måte.

Hvis du har spørsmål om utfasing av lysrør med kvikksølv eller ønsker mer informasjon om alternative løsninger, er du velkommen til å kontakte vår kundeservice. Vi har gode alternativer, inkludert LED-lysrør og LED-pærer som er kvikksølvfrie og miljøvennlige. I tillegg kan du besøke en av våre over 30 butikker for å få hjelp og veiledning fra våre dyktige medarbeidere. Vi hjelper deg gjerne med å finne den beste belysningsløsningen for dine behov.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”