Ensto GELBOX-25-NO01 • 1167202

Skjøt 1kV Gelbox-25 4x6-25

Skjøt med Gel - Raskt, enkelt og sikkert.

Teknisk beskrivelse

GelBox har et meget motstandskraftig, UV-resistent hus av polypropylen (PP) som er fylt med det patenterte PowerGel® (silikon-basert gel).

Funksjonalitet

Tåler tøffe forhold -40 til +90C°. PowerGel® har ekstreme tetningsegenskaper. Skjøten er liten av størrelse og dermed plassbesparende. Livslengden er minst 30 år og lagringstiden er ubegrenset.

Montering

Installasjonen krever ingen spesialverktøy og den kan umiddelbart settes i drift. Installasjonen er meget enkel, rask og renslig da man etter skjøting av lederne kun bretter huset rundt kabelen. GelBox har en skjøteblokk med penetrerende klemmer og momentbolter slik at det ikke er nødvendig å avisolere lederene. Med unntak av 25 mm². Sikker skjøting av fiberrør, da dette ikke utsettes for varme e.l. Benyttes på både Al og cu leder.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”