{{text}} {{{text}}}

Ring hytta varm – DEFA

DEFA sitt ring-hytta-varm system er ett av Norges enkleste og mest driftssikre system. Det kan også brukes til mye mer enn kun å varme opp hytta før du kommer. Systemet har løsninger for innbruddsalarm, brannalarm, varsling ved strømbrudd og frostvarsling. Systemet kommuniserer via GSM (telefon) og trenger derfor et abonnement, men er til gjengjeld ett veldig stabilt system.
DEFA hyttestyring - Ring hytta varm
 • Så hvis du ønsker deg økt komfort, lavere strømregning, mer sikkerhet og en skreddersydd løsning for deg er DEFA Hyttestyring tingen. Å komme frem til en lun og varm hytte gir en ekstra god start på helgen eller ferien. Istedenfor panisk fyring kan man komme i gang med matlaging, lek, sofakosen eller annen hygge. Med varmestyring kan du starte oppvarmingen av hytta før du drar hjemmefra, og være sikker på å få maksimalt ut av hver tur.

 • DEFA «Ring hytta varm» løsninger

  DEFA hyttestyring kommer med to løsninger. Gjør-det-selv løsningen Base unit DIY og løsningen Base Unit Pro som må monteres av installatør. Gjør-det-selv løsningen passer godt for deg som allerede har en hytte hvor du ønsker å øke komforten og sikkerheten. Pro-løsningen egner seg for de som skal rehabilitere en hytte eller bygge nytt.

 • Base Unit DIY (Gjør det selv)

  DEFA ring hytta varm kan du sette opp selv med DIY-løsningen

  Gjør-det-selv løsningen gjør DEFA Hyttestyring til Norges enkleste hyttestyringstjeneste. Du velger selv ditt system ved å sette sammen din egen kombinasjon av trådløse stikkontakter, temperaturfølere, magnetsensorer og bevegelsessensorer.

  Uansett hva du velger er DIY løsningen enkel å installere, aktivere og bruke. DIY løsningen passer spesielt godt for deg som allerede har en hytte, men ønsker mer komfort, bedre sikkerhet, enkel styring og varsling.

 • Base Unit PRO (fast installasjon)

  DEFA ring hytta varm PRO er en av de mest stabile løsningene som finnes

  DEFA sin trådbaserte PRO-løsning er markedets mest driftssikre og stabile system for hyttestyring. Det at løsningen er trådbasert betyr at styringsenheten monteres i sikringsskapet og kobles til varme og sensorer gjennom kablede forbindelser. Dette eliminerer signalforstyrrelser, rekkeviddeproblemer og andre utfordringer noen opplever med trådløse løsninger. PRO løsningen er ideell for deg som skal bygge nytt eller rehabilitere en eldre hytte, og bør tas med som en del av prosjekteringen. Det kan kables opp til tre varme- eller lyskilder, men du kan enkelt utvide med tre ekstra kablede kontaktpunkt om det er ønskelig. Utover dette kan også de trådløse produktene benyttes med PRO-systemet.

 • DEFA hyttestyring - tilleggsprodukter

  Til DEFA systemet finnes det en rekke produkter som gjør at systemet passer til alle hytter med innlagt strøm. For varmestyring har du temperatursensor og veggpluggen som gjør at alle panelovner og rom trådløst kan varmstyres. Du kan kjøpe til magnetsensor og bevegelsessensor for å varsles om det er ubudne gjester på besøk, eller for å få varsel ved kjentes ankomst. Hvis hytta har dårlig GSM-signal kan du også få kjøpt til en retningsstyrt antenne.

  Til DEFA PRO finnes det også en radiomodul som gir deg muligheten til å bruke visse Nobø og Dimplex produkter direkte med systemet!

 • Frostsikring og strømbruddsvarsling med DEFA
 • Frostsikring og strømbruddsvarsling med DEFA

  Frost og strømbrudd kan bli svært dyrt. Dette har mange hytteeiere fått oppleve. Skadeomfanget blir ekstra stort om ikke sprukne rør oppdages fort. Det er heller ikke morsomt å komme til et kjøleskap eller fryser som er fullt av råtten mat på sommeren.

  Med DEFA sitt system får du varsler ved både strømbrudd og lave temperaturer så du enkelt kan ta affære. Nå er det jo ikke alltid sånn at et strømbrudd varer lenge, eller at utetemperaturen holder seg veldig lav over lang tid, så du får også varsler når strømmen er tilbake etter et brudd, eller når utetemperaturen har steget igjen.

  Hyttekomfort og sikkerhet gjort enkelt med andre ord.


Les andre relaterte artikler her:

 • Se vårt hyttetorg her

  Hyttetorget

  Enten du har hytte, eller planlegger å bygge nytt har vi produktene som kan gi deg ekstra god hyttekomfort og trygghet.

 • Stort utvalg ovner

  Stort utvalg ovner

  Her hjemme er det kjølig store deler av året så de fleste av oss har behov for vegghengte panelovner eller frittstående oljeovner.

 • Best på varmefolie

  Best på varmefolie

  Vi er best på varmefolie og tilbehør! Flexwatt varmefolie er en fantastisk løsning for parkett, laminat eller tregulv.

 • Varmekabler

  Varmekabler

  De aller fleste rom- og gulvtyper egner seg for elektrisk oppvarming, og stadig flere øker verdien på sine boliger med varmekabler.