Provida varme AS Provida ILIOS 1800W • 5401854

Provida Ilios Terrassevarmer 1800W 123cm Sort

    • Dokumentasjon

      • FDV
      • Produktblad
      • Brukerveiledning
ILIOS er vårt siste tilskudd i serien UTEN LYS. Det vil si at den ikke avgir noe lys ut i rommet, altså NO GLARE. Den kommer med fjernkontroll, 2 effektnivåer, integrert Timer og Termostat, samt Wi-Fi oppkobling for fjernstyring.

ILIOS har på kort tid blitt en bestselger og kundene er kjempefornøyde! De får rett og slett ikke fullrost den.

Teknisk beskrivelse

Infrarød: NO GLARE – Avgir ikke lys – Langbølge
Watt: 1800 W
Strålevinkel: 60° (+/- 5°)
Bruk: Fjernkontroll – 2 nivåer, Timer, Termostat, WiFi
Mål: 123 x 15 x 6,5 cm
Vekt: 5,6 kg
IP grad: IP44
Strøm/Kabel: Ledning på ca 1,5m med støpsel

Bruksområde

Dette en kraftig varmer som gir en rekke muligheter. Siden ILIOS er i infrakategori langbølge avgir den god og behagelig varme som passer i en rekke miljøer. Uansett om du har en vinterhage, hagestue, sommerstue eller innglasset terrase er ILIOS den perfekte løsningen.

Bør kun brukes på områder med 4 vegger og tak. Passer ikke på åpne terrasser.

Montering

Monteres på vegg og i tak. Kan monteres pekende rett ned.
Monteringshøyde: 1,8 – 2,5 m Optimalt:2,0 – 2,3 m

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”