Elko bryter for småmotorer • 1410716

Plus MARKISE INNFELT 2M SO

  • Dokumentasjon

   • FDV
   • Brukerveiledning
   • Målskisse
Denne Innfelte markisebryteren (250V) i ELKO Plus design er spesielt egnet for småmotorer, og er tilpasset markiser og persienner.

Denne bryteren passer inn i alle ELKO Plus kombinasjonsplater.

Farge: Sort

Teknisk beskrivelse

1 polet

Funksjonalitet

For enkel kjøring opp og ned er vippestykkene er merket med pil-symboler.

Montering

Ved montering i ramme må festeramme L339 (el.nr: 14 10770) benyttes.

Bryteren kan benyttes påvegg i kombinasjon med påveggskappe. Dersom bryteren skal monteres i en flerhullsramme eller en ELKO Plus OPTION ramme må den medfølgende rammen fjernes.

Kataloger og brosjyrer for nedlasting

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”