Philips Hue Lily utendørs spotlampe • 60119

Philips Hue WCA Lily Hagebelysning 1x8W Sort Utvidelse

  • Fungerer med

    Virker med Apple HomeKit Virker med Google Assistant/Home/Assistent Virker med Philips Hue Virker med Homey

    Del av Smarthusløsning

    • Dokumentasjon

      • FDV
      • App Store
      • Google Play
Lys opp uteplassen med Lily hagebelysning, spesialdesignet for din uteplass
Styr lyset på din måte og skap den atmosfæren du ønsker, slapp av med varmt til kjølig hvitt lys eller eller nyt hvordan de 16 millioner fargene forsterker skjønnheten av hagen eller uteplassen din. Produktet har en enkel styring og god komfort.

Dette produktet krever basepakken for å fungere. Strømforsyning og støpsel inkludert.

Teknisk beskrivelse

Utvidelsespakken gir 1 lyspunkt.
Et værsikkert produkt (IP65)

Funksjonalitet

Mal utendørs
Med Philips Hue utebelysning er det ingen grense for magien du kan legge til. Lek med 16 millioner farger og alle nyanser av hvitt lys for å skape den effekten du vil ha. Fremhev objekter, trær eller stier for å få uteplassen din til å skille seg ut. Bruk Hue-appen til å lagre favorittlysinnstillingene og hent dem frem igjen når du vil, med et enkelt fingertrykk.

Spesielle anledninger
Får du besøk av familie eller venner? Sett utelysene dine for å passe med anledningen. Enten det er en koselig middag på balkongen, en grill på terrassen eller fest i bakgården, kan du legge til litt magi til alle sammenkomster med Philips Hue. Skap fargerike scener eller langsomme dynamiske effekter for å nyte disse spesielle øyeblikkene fullt ut.

Varmt til kaldt hvitt lys
Forlenge kveldene dine med Philips Hue utebelysning. Skap den riktige stemningen på terrassen, balkongen eller verandaen og slapp av. Fra det varme hvite lyset til en sommersol, til det iskalde dagslys om vinteren: Du kan nyte hvilken som helst nyanse av hvitt lys for å passe humøret året rundt.

Sett tidsstyringer for enkelhetens skyld
Nyt lengre kvelder ute, gjør ferdig hagearbeidet eller bare bær ut søpla etter solnedgang. Philips Hue-lysene aktiveres automatisk ved å angi tidsplaner eller bruke solnedgang-/soloppgang-rutine. Og selvfølgelig kan du også deaktivere eller dempe lysene på.

Styr lyset på din måte
Koble Philips Hue-lysene til bridge og oppdag de endeløse mulighetene det gir. Kontroller lysene fra smarttelefonen eller nettbrettet via Philips Hue-appen, eller legg til brytere inne på systemet for å aktivere lysene. Angi tidsinnstillinger, varsler, alarmer og mer for å få en fullstendig Philips Hue-opplevelse. Philips Hue fungerer også med Amazon Alexa, Apple Homekit og Google Home og lar deg kontrollere lysene med stemmen.

Montering

Krever en Philips Hue-bro
Koble Philips Hue-lyskildene til broen for å styre lysene fra smarttelefonen eller nettbrettet via Philips Hue-appen.

Enkel å installere og utvide.

Kataloger og brosjyrer for nedlasting

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”