Philips Hue Lamper • 60285

Philips Hue WCA Bloom Bordlampe Sort

Kapslingsgrad IP20
Spenning (V) 230
Bruksområde Innendørs
Gruppe Smarthus
Kommunikasjon Bluetooth
Fjernstyres med App
Kommunikasjon ZigBee
Beskyttelsesklasse III - Lavspenning
Kan kun anvendes med lavspenning, typisk 12V
Dimbar Ja
Farge på lys Farget lystone

Få 20% rabatt*

60285

648,-

518,40 eks. mva. Pris per 1 Stykk
Forventet 29.01.2023
Alnabru Hent-i-Butikk , bestillingsvare
Finnes ikke på lager i butikkene
-+
Tilbudet varer til og med søndag
 • Utradisjonell og kompakt bordlampe
 • Plug-and-play-aksentlampe
 • Fargerikt lys
 • Les mer...
 • Fungerer med

  Virker med Apple HomeKit Virker med Amazon Alexa Virker med Google Assistant/Home/Assistent Virker med Nest Virker med Philips Hue Virker med Homey

  Del av Smarthusløsning

  • Dokumentasjon

  • FDV
Skap stemning i et hvilket som helst rom av hjemmets rom med den utradisjonelle, kompakte Philips Hue Bloom sort. Bare koble Bloom til en stikkontakt og bruk den som en frittstående lampe som gir fra seg fargerikt lys, eller la den inngå som aksentbelysning i ditt eksisterende Hue-system. Legg til en Hue Bridge for å utnytte alle funksjonene.

Funksjonalitet

En plug-and-play-aksentlampe som kan styres med app eller stemmen*. Styr opptil ti lyskilder med Bluetooth-appen. Skap en personlig opplevelse med fargerik smartbelysning. Skap den rette stemningen med hvitt lys som kan justeres mellom varmt og kjølig, eller finn de perfekte lysinnstillingen e til dine daglige gjøremål. Få tilgang til alle de smarte belysningsfunksjonene med Hue Bridge.

Kataloger og brosjyrer for nedlasting

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”