Panelovner og frittstående varmeovner

På leting etter den perfekte varmeovnen? Både panelovner og frittstående varmeovner kommer med et bredt utvalg av funksjoner og har ofte et moderne design. Det finnes flere varianter og merkevarer å velge fra. Finn din favoritt her!


Panelovner guide

Publisert: 28. juli 2023 | Sist oppdatert: 7. mars 2024

Dagens panelovner kommer med et bredt utvalg av funksjoner og designet er løftet betydelig de siste årene så de skal passe inn i det moderne hjem. De skal henge på veggen, den har et varmeelement i aluminium som avgir både direkte strålevarme samtidig som kald luft trekkes inn i ovnen og varm luft fyller rommet. En panelovn trenger ikke å være varm på fremsiden. De med glassplater foran holder gjerne en lavere temperatur enn de i aluminium utførelse, noe som er praktisk om du har barn eller ovnen skal stå i en smal gang. Se vårt utvalg av panleovner her.Tradisjonelle panelovner

 • Namron panelovner

  Panelovner fra Namron

  Stilrene panelovner med praktiske funksjoner og ukeprogram. Du kan planlegge temperaturen etter ditt behov, med lavere temperaturer når du er borte, og behagelig varme når du er hjemme. Les mer om Namron panelovner her.

 • Namron panelovner

  Listovner fra Namron

  Listovner er lavere og lengre, og praktiske når du ikke har plass til panelovner. Ovnene kan gjerne plasseres under vinduer, ettersom det ofte er der det trekkes inn mest kald luft. Les mer om Namron listovner her.Smarte panelovner

 • Mill panelovner med WiFi

  Mill panelovner med WiFi integrert

  Mill leverer varmeovner i lekkert moderne design, med høy kvalitet og PID-teknologi for en jevnere temperatur. Deres WiFi panelovner og varmeovner kan styres eksternt med mobilen, uansett hvor enn du er i verden. Opplev en oppvarming som er smart, strømsparende og miljøvennlig!
  Les mer om Mill panelovner her.

 • Namron Zigbee smarte panelovner

  Namron WiFi panelovner

  Namron WiFi panelovn er det ideelle valget for energieffektiv oppvarming med moderne funksjoner. Ovnen kan enkelt kobles til telefonen din via WiFi og Smart Life-appen, gir en jevn temperatur og full kontroll over oppvarmingen i henhold til din personlige tidsplan.
  Les mer om Namron WiFi panelovner her.

 • Namron Zigbee smarte panelovner

  Namron Zigbee smarte panelovner

  I Namron Zigbee smarte panelovner har vi samlet de beste funksjonene i én ovn. Det er brukt nøye utvalgte kvalitetskomponenter for å redusere lyder og sikre at ovnen fungerer optimalt, år etter år. Koble opp ovnen til ditt smarthus og ha full kontroll på temperatur og strømkostnadene.
  Les mer om Namron Zigbee smarte panelovner her.Frittstående varmeovner

 • Mill gulvovner

  Mill gulvovner

  Mill gulvovner er en rekke meget effektive ovner som gir øyeblikkelig varme så snart du slår dem på. Disse gulvovnene varmer raskt opp rommet og kommer i lekkert design. Mill har også varianter med WiFi for deg som ønsker å styre oppvarmingen via mobilen. Les mer om Mill gulvovner her.

 • J&EL gulvovner

  Namron glassovner

  Namron glassovner er stilrene og har en rekke praktiske funksjoner. Glassfrontene gir et elegant uttrykk, men er også praktiske ettersom de senker ovnens overflatetemperatur. Disse kan monteres på veggen eller brukes frittstående med ben som kjøpes separat. Les mer om Namron glassovner her.Relaterte artikler