{{text}} {{{text}}}

Mill panelovner med WiFi integrert

Mill leverer varmeovner i lekkert moderne design, med høy kvalitet. Deres WiFi panelovner og varmeovner kan styres eksternt med mobilen, uansett hvor enn du er i verden. Opplev en oppvarming som er smart, strømsparende og miljøvennlig!

Mill panelovn WiFi
 • Varmeovner med WiFi

  Mill WiFi varmeovner kan kontrolleres med et par tastetrykk i Millheat appen. Ved å bruke applikasjonen kan du styre forskjellige hus (hjemme, hytter etc.) og så mange ovner du vil. Appen er gratis og det er ingen skjulte kostnader.

  Du får både Steel- og Glass serien med integrert WiFi. Om det er frittstående gulvovn du er på jakt etter kommer de også med WiFi. Hvis du alt har flotte panelovner som du ønsker å gjøre smarte, er Mill WiFi socket tingen for deg! Disse kan du også bruke sammen med dine nye Mill WiFi varmeovner.

  Sett opp et ukentlig program i appen basert på dine daglige rutiner og temperaturen vil automatisk bli justert etter dine behov. Lavere temperatur når du sover og er borte gjør at du enkelt vil redusere strømforbruket ditt betydelig, samtidig som du fortsatt vil stå opp og komme hjem til komfortabel varme.


 • Bilde av historiskhjem

  Prisvinnende design

  I samarbeid med Eker Design gjenoppfant Mill et heller kjedelig produkt som panelovnen og gjorde det til et designikon i varmebransjen. Det moderne utseende sammen med WiFi-styring og deres ekstremt intuitive Millheat app gjør Mill WiFi panelovner til ett perfekt valg for hjem og hytte.

 • Mill panelovner laget for norske forhold

  For Norske forhold

  Norge og resten av Skandinavia er kjent for sine lange vintre og kjølig klima. Derfor foretrekker vi konveksjonsoppvarming; kald luft varmes opp når den går gjennom varmeelementet. Den varme luften øker i volum og stiger, noe som gjør det mulig for ny kald luft å komme gjennom. Dette resulterer i effektiv oppvarming av rommene våre.


 • MILLHEAT

  Å styre og justere temperaturen med Mill-appen er rett og slett svært enkelt og brukervennlig. Den gir deg muligheten til å lage komplette løsninger både for hele rom og hver enkelt ovn. Millheat finnes både til iOS og Android.

  Appen er bygget på en slik måte at hvert varmeapparat som er installert vil være koblet til et hus og et bestemt rom, hvor et rom kan bestå av en eller flere varmeovner. Den kan også kobles til uavhengige varmeovner som kan flyttes mellom forskjellige rom.


  • Styr alle varmeovnene dine i appen. Du kan kontrollere de uavhengig av hvor du er.
  • Sett opp ukentlige programmer med forskjellige predefinerte moduser (komfort, sov, borte og AV).
  • Overstyr ukesoppsettet hvis du kommer tildigere hjem en dag.
  • Kontroller varmeovnene som rom eller som enkelte enheter.
  • Aktiver avansert bortemodus for å spare strøm mens du er på ferie.
  • Det er enkelt og dele oppsettet med familien.
  • Funksjonen "åpent vindu" slår automatisk varmeovnen dersom temperatursensorer registrerer et plutselig fall.
 • Millheat er en veldig intuitiv app


Mill WiFiLes mer om varme: