ØS Varme Øglænd system Varmekabel Selvbegrensende • 1036759

ØS K3 Selvreg. varmek. 20W/m

Selvregulerende varmekabel K3 20W/m. ØS K3 er godkjent for frostsikring lagt utenpå rør og frostsikring av tak, takrenner og nedløp.

Teknisk beskrivelse

Varmekabelen er oval med en dimensjon på 10,0 x 6,0 mm. Selvregulerende varme-kabler har høy startstrøm. Dette er avhengig av lengde og temperatur. Det må derfor alltid benyttes sikringer med C-karakteristikk.

Montering

Ved montering, bruk til- og avslutningssett eller kaldkabel skjøt, se produkttabell. Varmekabelen har meter-merking, slik at den er lett å måle opp. Ved bruk av ØS K3 til frostsikring av takrenner og nedløp, kan man i de fleste tilfeller legge en varmekabel i takrenne. ØS K3 kan henge inntil 25 m fritt i nedløpet. Husk å benytte ØS Strekkavlaster i overgangen mellom takrenne og nedløp. Husk jordfeilbryter med maks. 30 mA utløserstrøm.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”

Vi kapper det meste av lagerført kabel og ledning til ønsket lengde for kun kr. 30,- per kapp. Kapping av ikke lagerført spesialkabel på trommel må vi dessverre viderebelaste ett gebyr på kr. 600,- fra vår produsent