ØS Varme Øglænd system Varmekabel Selvbegrensende • 1036759

ØS K3 Selvreg. varmek. 20W/m

Selvregulerende varmekabel K3 20W/m. ØS K3 er godkjent for frostsikring lagt utenpå rør og frostsikring av tak, takrenner og nedløp.

Teknisk beskrivelse

Varmekabelen er oval med en dimensjon på 10,0 x 6,0 mm. Selvregulerende varme-kabler har høy startstrøm. Dette er avhengig av lengde og temperatur. Det må derfor alltid benyttes sikringer med C-karakteristikk.

Montering

Ved montering, bruk til- og avslutningssett eller kaldkabel skjøt, se produkttabell. Varmekabelen har meter-merking, slik at den er lett å måle opp. Ved bruk av ØS K3 til frostsikring av takrenner og nedløp, kan man i de fleste tilfeller legge en varmekabel i takrenne. ØS K3 kan henge inntil 25 m fritt i nedløpet. Husk å benytte ØS Strekkavlaster i overgangen mellom takrenne og nedløp. Husk jordfeilbryter med maks. 30 mA utløserstrøm.
Kostnader forbundet med kabelkapp av lagerført kabel belastes kunden med kr. 24,- eks mva. pr. kapp. Kapping av IKKE lagerført kabel på trommel belastes med gebyr kr. 400,- eks mva. Kjøp av hele sneller eller tromler vil ikke medføre omkostninger.