Namron varmekabel

Namron varmekabel har 15 års garanti

Namron varmekabel

Robust design og fleksibel kabel - for enkel installasjon!

Namron varmekabel er en robust to-leder kabel som er fleksibel og enkel å legge. Denne kostnadseffektive universalkabelen er velegnet for installasjon under alle typer gulv, både som komfortvarme og som fullverdig varmekilde til rommet. Kabelen har en slitesterk ytterkappe av PVC, og kan dermed festes til armeringsnett og innstøpes i betong, avretningsmasse eller annen sementbasert masse. Dette gjør varmekabelen til en perfekt løsning både for nybygg og i renoveringsprosjekter hvor eksisterende gulv skal brytes opp, og ny støp/avrettingsmasse legges.


  • Namron varmekabel

  • Namron Varmekabel- 15 års garanti

   Namrons varmekabel er laget i samarbeid med Varmecomfort, produsert for det nordiske markedet, og leveres med 15 års garanti!

   Stabil temperatur

   Varmekabler er en fleksibel løsning som lar deg justere effekt per m² i henhold til ditt individuelle behov. Jo mindre avstand mellom varmekablene, jo mer effekt og omvendt. Varmekabler gir en meget stabil temperatur da de varmer opp avrettingsmassen rundt seg, bygger opp varme i gulvet som så sakte slippes ut i rommet.


  Namron varmekabel


  Namron termostat


  Les mer om gulvvarme